Husqvarna R 420TsX AWD | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 9%

Husqvarna R 420TsX AWD

Pris fra: 104.999,00DKK

Husqvarna R 420TsX AWD er en kompakt, højtydende firehjulstrukket Rider med en kraftfuld Kawasaki V-twin-motor, der nemt håndterer stort, tæt og kuperet terræn. Det unikke XChange-tilbehør giver dig mulighed for hurtigt at skifte tilbehøret uden brug af værktøj. Takket være Bluetooth-tilslutning kan du nemt overvåge din Rider med Husqvarna Connect-app’en.

Udstyret med dobbelte LED-lamper, nøglestart, justerbart rat og en praktisk bagagebærer. R 420TsX AWD er et fremragende valg til private landejere, sportsanlæg og hoteller med store arealer, som skal vedligeholdes året rundt. Leveres uden dæksel. Følgende klippebord passer til maskinen: Combi 103, Combi 112 og Combi 122.

 • Motorproducent
  Kawasaki
 • Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal Revolutions per minute
  3000 o/min.
 • Klippebredde, min-maks
  103-122 cm
 • Batteri
  Lead/Acid

 

Lowest price at PriceRunner

Vis mere
Ryd

Beskrivelse

Husqvarna R 420TsX AWD

Husqvarna R 420TsX AWD er en kompakt, højtydende firehjulstrukket Rider med en kraftfuld Kawasaki V-twin-motor, der nemt håndterer stort, tæt og kuperet terræn. Det unikke XChange-tilbehør giver dig mulighed for hurtigt at skifte tilbehøret uden brug af værktøj. Takket være Bluetooth-tilslutning kan du nemt overvåge din Rider med Husqvarna Connect-app’en. Udstyret med dobbelte LED-lamper, nøglestart, justerbart rat og en praktisk bagagebærer. R 420TsX AWD er et fremragende valg til private landejere, sportsanlæg og hoteller med store arealer, som skal vedligeholdes året rundt. Leveres uden dæksel. Følgende klippebord passer til maskinen: Combi 103, Combi 112 og Combi 122.

 • Motorproducent
  Kawasaki
 • Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal Revolutions per minute
  3000 o/min.
 • Klippebredde, min-maks
  103-122 cm
 • Batteri
  Lead/Acid

AWD (firehjulstræk)

Firehjulstræk (AWD All-Wheel-Drive) sikrer optimal trækkraft på ujævnt, vådt og glat underlag eller på skråninger

XChange

Unik funktion til hurtig til- og frakobling af tilbehør gør det hurtigt og nemt at skifte tilbehør uden brug af værktøj. Bliv klar til at arbejde med et andet tilbehør på kun 1 minut.

Servostyring

Servostyringen gør kørslen mindre anstrengende og meget sjovere

HMI Display

Det intuitive display informerer føreren gennem visuelle symboler og advarselslyde, og hjælper føreren med at betjene Rideren samt giver data i realtid og advarsler.

Dual LED lygter for forbedret sigtbarhed, både tæt på og langt fra.

Dual LED lygter for et større oplyst område og mere sikkert arbejde under mørke forhold. Forbedret sigtbarhed både tæt på og langt fra

BioClip

BioClip leverer fremragende resultater på hyppigt klippede arealer. Græsset klippes i fine stykker, som hurtigt komposterer og gøder plænen helt naturligt.

Stort tilbehørsprogram

Et bredt udvalg af Klippeborde og tilbehør gør din frontklipper ekstremt alsidig året rundt

Pedalbetjent hydrostatisk transmission

Hastighed og retning styres med pedaler, så du kan holde begge hænder på rattet og have fuldstændigt kontrol over kørslen.

Svingbar bagaksel

Bagakslen kan vippe, så der opnås optimal traktion på de trækkende hjul og komfortabel kørsel selv på ujævne overflader

Flydende ophængt Klippebord

Det flydende ophængte Klippebord følger underlagets konturer, hvilket mindsker risikoen for at skalpere plænen.

Premium sæde

Komfortabelt sæde med høj ryg. Sædet er udformet med automatisk vandafløb og kan også vippes, så det beskyttes mod regn. Fås desuden med armlæn på visse modeller

Hydraulisk redskabsløft.

Hydraulisk løft gør det let at hæve og sænke især de store Klippeborde, så der kan arbejdes mere effektivt.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket