Husqvarna Automower 520 | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Automower 520

Pris fra: 22.999,00 DKK

Husqvarna Automower 520 robotplæneklipper dækker arealer på op til 2.000 m².

  • Typisk ladetid
    50 min
  • Støjniveau dB(A) garanteret
    59 dB(A)

Der medfølger gratis installation* ved køb af kabel og robot til Husqvarna’s vejledende pris.

Vis mere

Beskrivelse

Husqvarna Automower 520

Husqvarna Automower 520 er konstrueret til professionel flådebrug, da der ikke er mulighed for betjening ved robotten udover start og stop. Med fjernbetjening, herunder tyverisporing via Husqvarna Fleet Services med en pc/tablet, samt fuld plæneklipperstyring og -konfiguration via en smartphone.

GPS-assisteret navigation og vejrtimeren sikrer ensartet dækning af komplekse græsplæner, og med automatisk tilpasning af klippefrekvensen til græsplænens vækst. Kan klippe alle slags græsplæner og håndtere stejle hældninger på op til 45 % (24°) med et perfekt klipperesultat – selv i regnvejr. Robust og grundig konstruktion sikrer holdbarhed og driftssikkerhed. Robotten kan bruge 3 guidekabler.

Der medfølger 10 års data abonnement til Husqvarna Fleet Services.

Den GPS-assisteret navigation danner et kort over arealet der skal klippes ud fra afgrænsningskablets og guidekablets positioner. Robotplæneklipperen registrerer derfor, hvilke områder af haven der er klippet og tilpasser næste klippecyklus herefter. Der sikres derfor den mest optimale plænedækning med et fremragende klipperesultat.

De ultrasoniske sensorer registrer fjerne genstande og nedsætter kørehastigheden, robotten kan derfor uhindret køre med høj hastighed på de åbne arealer, hvilket giver et højere områdekapacitet, samtidig sikres en lavere modstand hvis robotten støder mod forhindringer, der ikke er afgrænset af kabel.

Med hele 3 guidekabler og automatisk passagehåndtering, er denne robot plæneklipper egnet til selv meget komplekse områder.

Løfte og tilt sensorer sikrer et hurtigt stop af robottens funktion. Den er derfor særdeles velegnet til offentlige parker/haver. Connect modulet sender en alarm om alle utilsigtede stop, så robotten hurtig kan lokaliseres.

Se alle funktioner og øvrige oplysninger om robotten her:  Automower 520

Ønsker du professionel installation af din Husqvarna Automower 520, skal du blot vælge denne variant i kurven:

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket