Husqvarna Hjelm Functional - Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen
Netpris

Husqvarna Hjelm Functional

599,00DKK 539,00DKK

Husqvarna Hjelm Functional fluorescerende har en lang række funktioner, der gør det muligt at tilpasse den efter individuelle præferencer; perfekt til skovarbejdere, der ønsker komfort og ergonomi i det daglige arbejde. Den er udstyret med 6-punkts tekstilinderbånd for at opnå bedst mulig komfort og minimalt tryk mod hovedet. Hjelmen er også udstyret med det nye Ultravision-ansigtsværn, der giver et bedre udsyn på grund af den lave lysreduktion. Høreværnene har optimal ergonomi, også ved brug i længere tid. 26 Db.

 • UV bestandig
  Ja
 • Godkendt til lave temperaturer
  -40 °
Vis mere

På lager

Varenummer (SKU): HQ5764124-01 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Husqvarna Hjelm Functional

Husqvarna Hjelm Functional fluorescerende har en lang række funktioner, der gør det muligt at tilpasse den efter individuelle præferencer; perfekt til skovarbejdere, der ønsker komfort og ergonomi i det daglige arbejde. Den er udstyret med 6-punkts tekstilinderbånd for at opnå bedst mulig komfort og minimalt tryk mod hovedet. Hjelmen er også udstyret med det nye Ultravision-ansigtsværn, der giver et bedre udsyn på grund af den lave lysreduktion. Høreværnene har optimal ergonomi, også ved brug i længere tid.

 • SNR 26 Db.
 • UV bestandig
  Ja
 • Godkendt til lave temperaturer

  -40 °

Vores trustpilot

Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket