Husqvarna Hjelm Functional | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Netpris

Husqvarna Hjelm Functional

629,00 DKK

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 699,00 DKK Spar 70,00 DKK

På lager

Husqvarna Hjelm Functional fluorescerende har en lang række funktioner, der gør det muligt at tilpasse den efter individuelle præferencer; perfekt til skovarbejdere, der ønsker komfort og ergonomi i det daglige arbejde. Den er udstyret med 6-punkts tekstilinderbånd for at opnå bedst mulig komfort og minimalt tryk mod hovedet. Hjelmen er også udstyret med det nye Ultravision-ansigtsværn, der giver et bedre udsyn på grund af den lave lysreduktion. Høreværnene har optimal ergonomi, også ved brug i længere tid. 26 Db.

 • UV bestandig
  Ja
 • Godkendt til lave temperaturer
  -40 °
Vis mere
Varenummer (SKU): 5764124-01 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Husqvarna Hjelm Functional

Husqvarna Hjelm Functional fluorescerende har en lang række funktioner, der gør det muligt at tilpasse den efter individuelle præferencer; perfekt til skovarbejdere, der ønsker komfort og ergonomi i det daglige arbejde. Den er udstyret med 6-punkts tekstilinderbånd for at opnå bedst mulig komfort og minimalt tryk mod hovedet. Hjelmen er også udstyret med det nye Ultravision-ansigtsværn, der giver et bedre udsyn på grund af den lave lysreduktion. Høreværnene har optimal ergonomi, også ved brug i længere tid.

 • SNR 26 Db.
 • UV bestandig
  Ja
 • Godkendt til lave temperaturer

  -40 °

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket