Personligt Sikkerhedsudstyr | Bredt udvalg af tilbehør til havemaskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Personligt Sikkerhedsudstyr

Personligt Sikkerhedsudstyr

Personligt Sikkerhedsudstyr: Når man arbejder med en motorsav eller et andet motorredskab, skal man kunne stole på sit sikkerhedsudstyr. Det er naturligvis lige så vigtigt, at det er bekvemt at have på og at det kan modstår vind, vejr og slidtage. Når du føler dig hjemme i dit sikkerhedsudstyr, kan du arbejde koncentreret og dermed sikkert. Dette er vores grundtanke, når vi håndplukker og udvikler vores sortiment af såvel beklædning som tilbehør. I den aktuelle kollektion finder du alt til din personlige sikkerhed. Hos Jongshøj Maskiner forhandler vi hoved- og ansigtsbeskyttelse, handsker, sikkerheds- og skovjakker, sikkerhedsbukser, støvler og bæreseler. Glem ikke at det personlige sikkerhedsudstyr aldrig kan erstatte den rigtig arbejdsteknik.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for sikkerhedsudstyr mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket