Hoved- og ansigtsbeskyttelse | Vi bestræber os på kun at have det bedste height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hoved- og ansigtsbeskyttelse

Viser alle 30 resultater

Hoved- og ansigtsbeskyttelse

Hoved- og ansigtsbeskyttelse: At beskytte hørelsen, synet og hovedet generelt, er vigtigt når man arbejder med bla. motorsave og kratryddere.

At beskytte hørelsen, synet og hovedet generelt, er vigtigt når man arbejder med bla. motorsave og kratryddere. Nedfaldende grene, træsplinter og andet kan give ubehagelige skader, hvis du ikke er beskyttet ordentligt. Husqvarna og stihl’s hovedbeklædning er af ordentlig kvalitet og kan klare krævende forhold. De bruger kun de bedste materialer og deres kollektion byder på sikkerhedstøj med de nyeste teknologiet i design og funktionalitet. De giver dig den sikkerhed og komfort, du skal bruge i hårdt, fysisk arbejde.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for hovedbeklædning mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket