Stihl FS 461 C-EM | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 17%

Stihl FS 461 C-EM

8.390,00DKK 6.995,00DKK

Meget stærk, komfortabel og robust buskrydder med lang levetid. Ergonomisk forbedret. Den er forsynet med elektronisk M-Tronic motorstyring og meget enkel start med Easy2Start. Ideel til krævende arbejde i sejt græs, rydning i skov og til arbejde i udfordrende områder.

Kommer med STIHL 4-punkt antivibrationssystem, STIHL Easy2Start, multifunktionshåndtag, tohåndsgreb, værktøjsfri håndtagsjustering, STIHL 2-MIX motor, STIHL M-Tronic og med ADVANCE X-TREEm sele.

Vis mere

På lager

Varenummer (SKU): 41472000380 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Stihl FS 461 C-EM

Stihl FS 461 C-EM

STIHL M-Tronic

Hel elektronisk tændingstidspunkt og brændselsdosering. Motorstyringssystemet STIHL M-Tronic (M) giver altid optimal motoreffekt og acceleration. M-Tronic har en hukommelsesfunktion, der sikrer, at kørselsindstillingen hele tiden giver optimale kørselsforhold. Den manuelle karburator er blot et minde snart!

Easy2Start (E)

En spiralfjeder mellem startsnoren og krumtappen lagrer energien og kompenserer kraftmodstanden i starttrækket. Du behøver dermed kun halvt så mange kræfter for at starte maskinen og hastigheden i selve starttrækket kan reduceres med to tredjedele.

STIHL 2-MIX motor

STIHLs totaktsmotor med 2-MIX-teknik sikrer stærk effekt og høj gennemtrækskraft, og sparer op til 20% brændstof, sammenlignet med konventionelle totaktsmotorer. Emissionerne reduceres med op til 70%, og motoren opfylder uden problemer kravene ifølge EU ll.

Etgrebsbetjening

Etgrebsbetjening findes på både trimmere, kratryddere og hækkeklippere. Alle funktioner sidder samlet og motorens driftstilstand manøvres med én hånd. På maskiner med styr sidder etgrebsbetjening på højre håndtag. På maskiner med loophåndtag sidder etgrebsbetjeningen på rigrøret.

Styr

Styret letter arbejdet, forbedrer ergonomien og er det naturlige førstehåndsvalg ved trimning af større arealer. Med styret kan man arbejde roligt og metodisk med le-bevægelser fra side til side. Styret kan også justeres efter behov.

STIHL 4-punkt antivibrationssystem

På de nye generationer af STIHL kratryddere er der nu indbygget en stålfjeder som en del af antivibrationsdæmpningen. Disse stålfjedre opfanger og reducerer de svingninger, som opstår i motoren og det roterende skæreværktøj. Håndtagene bliver næsten helt vibrationsfri, hvilket er med til at gøre arbejdet mere ergonomisk korrekt.

Værktøjsfri justering af styr

Styret kan justeres individuelt ved hjælp af et enkelt greb, helt uden brug af værktøj. Det kan også klappes sammen langs rigrøret ved eksempelvis transport.

Kompensator

Kompensatoren forhindrer brændstofblandingen i at blive for fed ved tiltagende tilsmudsning af luftfilteret. Den måler om luftmængden mindskes og justerer brændstoftilførslen derefter. Således vil brændstof-/luftblandingen altid være optimal, også med et nyistandsat filter.

Stopknap

Med stopknappen er kontrollen af driften, når maskinen skal genstartes, væk. Maskinen er altid startklar. Meget enkelt og bekvemt.

Startknap (M-Tronic)

Med M-Tronic systemet behøver du ikke tænke på om maskinen er varm eller kold. Der findes med M-Tronic kun én startposition. Korrekt brændstofmængde pumpes automatisk ind. Du behøver ikke længere at tænke på indstillingen – der gør maskinen selv. Det er bare at starte og køre, enkelt og bekvemt.

Primer – pumpe

Manuel brændstofpumpe. Med nogle få fingertryk pumpes benzinen ind i karburatoren, hvilket giver en lettere start med færre starttræk. Du kan aldrig trykke for mange gange. Al overfødig brændstof løber tilbage i tanken igen.

Vinterindstilling

Meget enkelt system, som sikrer, at maskinen nemt og hurtigt kan omstilles til årstiden. Grundet systemet sikres karburator og luftfilter imod is.

Interlocksystem

Låsepinden kan spæres uden at man skal holde den fast, hvilket gør det nemt at skifte skæreværktøj.

Stor brændstofstank

Den gennemsigtige brændstofstank indeholder hele 0,75 l (FS 240 – 460) og 0,99 l (FS 490/560), hvilket sikrer, at man ikke løber tør hele tiden. Brændstofsniveauet er enkelt at kontrollere grundet den gennemsigtige brændstofstank. Det er også nemt at tanke pga. store påfyldningshuller.

 

Egenskaber
Teknisk dataVærdi
Antivibrationssystem4 punkts AV-system
Effekt kW/hk2,2/3
CO² g/kWh865
KarburatorFriskluftspolning / STIHL M-Tronic / kompensator
Vibrationer med kunststofværktøj venstre/højre m/s² 1)1,9/2,7
Lydtryksniveau med metalværktøj dB(A) 2)101
FilterPapirfilter
SkæreværktøjAutoCut 46-2
FS-lyddæmperStankard
Cylinder4-kanalig
StartkomfortEasy2Start / manuell bränslepumps (Primer)
Totallængde cm 3)179
Slagvolume cm³45,6
Vibrationer med metalværktøj venstre/højre m/s² 1)2,4/2,3
Lydtryksniveau med kunststofværktøj dB(A) 2)101
Tankvolume l0,75
Vægt kg 4)8,7
Skærediameter mm520
1) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s² 
2) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) uden Schneidværktøj 
4) tom tank, uden skjæreværktøj 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket