Stihl buskrydder og trimmer | Lette og effektive maskiner | Sjælland height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl buskryddere og trimmere

Viser alle 10 resultater

Buskryddere og trimmere fra Stihl

De lette og effektive Stihl buskryddere og trimmere tager fat hvor plæneklipperen giver op. Eksempelvis langs hus mure, rabatter og stakit samt rundt om træer og buske. Udstyret med det rigtige skæreudstyr trimmer de også mindre områder uden problemer.

Stihls trimmere er lette, innovative og med ergonomien i top. Alle trimmerne er udstyret med Stihl 2-MIX Motor, som er en både stærk og økonomisk. Adskillelsen af udstødningsgas og ekstra lufttilførsel forbedrer ydelsen og nedsætter brændstofforbruget.

Stihls græstrimmere fåes med såvel buet rigrør og bøjlehåndtag som lige rigrør og to-håndsgreb.

Stihls professionelle kratryddere

Enkle og bekvemme at håndtere og med mange kræfter lader Stihl professionelle kratryddere ikke noget tilbage at ønske. Afhængig af motoreffekt og skæreudstyr udfører de alt fra rydning af store områder til fældning af mindre træer. Et bredt produktsortiment med tilsatser, tilbehør og skæreudstyr gør det enkelt for dig at udføre dine opgaver med høj præcision.

Der findes et stort tilbehørsprogram med mange forskellige typer trimmer-snøre, klinger, seler osv.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket