STIHL HS82 RC-E HÆKKEKLIPPER | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 20%

STIHL HS82 RC-E HÆKKEKLIPPER

5.195,00 DKK

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 6.495,00 DKK Spar 1.300,00 DKK

På lager

Stihl HS 82 RC-E er en Topudstyret, professionel hækkeklipper, som er utroligt let at starte med Easy2Start. STIHL 2-MIX motor giver god brændstoføkonomi.

Den lave knivhastighed giver et godt og kraftigt snit ligesom den dobbelte kniv er perfekt til beskæring. Lav vægt og lave vibrationer giver god arbejdskomfort.

Lowest price at PriceRunner

Vis mere
Varenummer (SKU): 42370112982 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Stihl HS 82 RC-E

Stihl HS 82 RC-E er en Topudstyret, professionel hækkeklipper, som er utroligt let at starte med Easy2Start.

Dobbeltsidet kniv – STIHL hækkeklippere med dobbeltsidet kniv klipper hurtigt og effektivt uanset hvilken vej kniven vender. Da begge sider på kniven kan anvendes er det også let at klippe hjørner. Det justerbare håndtag sørger for, at både højre- og venstrehåndede kan anvende hækkeklipperen og giver samtidig optimale greb i alle arbejdsstillinger.

Dobbeltsleben kniv – Hækkeklipperknivene er dobbeltsidigt slebne og gør at den er i stand til at klippe fra alle sidder, samt at resultatet altid er perfekt.

Easy2Start – Gør starten let. Brug kun den halve kraft for at start din maskine. Et unikt startsystem, der sikrer, at et roligt og langsomt træk i startsnoren er not til at starte maskinen. En spiralfjeder mellem startsnorrullen og krumtapakselen kompenserer for modstands kraftspidser, så de ikke længere registreres i startsnoren.

Justerbart håndtag – Håndtaget kan drejes 90° mod højre eller venstre. Således opnås altid ergonomisk arbejdsstilling uanset hvilken retning du klipper. Hækkeklipperne kan uden problemer også anvendes af venstrehåndede. På billedet ses HS 81 R/T.

Long-life luftfiltersystem – Giver lange serviceintervaller og beskytter effektivt motoren.

STIHL 2-MIX motor – 2-MIX motoren kombinerer lavt udslip og lavt brændstofsfforbrug med lav vægt og hurtigere acceleration, hvilket er godt for helbredet, miljøet og pengepungen. Den hurtige acceleration kommer til sin fulde ret i arbejdet og der er altid overskud til også at klarer de grovere jobs.

STIHL Antivibrationssystem – Gummidæmpere og stålfjedre optager vibrationerne fra motoren og kniven i præcist beregnede bufferzoner. Håndtagene bliver dermed næsten fri fra vibrationer og sørger for en god ergonomi. På billedet ses HS 81 R/T.

Vægophæng – På maskinen findes et integreret øje til vægophæng. Maskinen optager da ingen unødig plads ved opbevaring.

Teknisk data
CO2 værdi g/kWh967
Effekt kW/hk0,7/1
Omdrejninger 1/min3.200
Skærelængde cm60
Slagvolume cm³22,7
Tandafstand mm38
Tankvolume l0,46
Totallængde cm120
Vibrationer venstre m/s² 1)2,5
Vægt kg 2)5,3
1) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s² 
2) Unbetankt, komplett 

Vores trustpilot



Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket