Stihl HS 45 | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 19%

Stihl HS 45

2.495,00 DKK

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 3.095,00 DKK Spar 600,00 DKK

På lager

Stihl HS 45 er en kompakt, let og effektiv benzinhækkeklipper til villahaven og sommerhuset – med 60 cm kniv. Udstyret med enkeltsidet kniv, hvilket yderligere effektiviserer arbejdet. Ètgrebshåndtag og elektronisk tændsystem giver høj arbejdskomfort.

Lowest price at PriceRunner

Vis mere
Varenummer (SKU): 42280112938 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Stihl HS 45

Stihl HS 45 er en kompakt, let og effektiv benzin hækkeklipper til villahaven og sommerhuset med 60 cm kniv. Udstyret med enkeltsidet kniv, hvilket yderligere effektiviserer arbejdet. Ètgrebshåndtag og elektronisk tændsystem giver høj arbejdskomfort.

Dobbeltsidet kniv – STIHL hækkeklippere med dobbeltsidet kniv klipper hurtigt og effektivt uanset hvilken vej kniven vender. Da begge sider på kniven kan anvendes er det også let at klippe hjørner. Det justerbare håndtag sørger for, at både højre- og venstrehåndede kan anvende hækkeklipperen og giver samtidig optimale greb i alle arbejdsstillinger.

Elektronisk tændingssystem – Det elektroniske tændingssystem giver en sikker og enkel start samt en rolig og jævn motorgang. Desuden forbedres forbrændingen samtidig med at udslippet af skadelige stoffer mindskes og driftssikkerheden øges.

Enkeltsleben kniv – Den dobbeltsdige kniv er enkeltsleben og har en helt speciel geometri, som giver en optimal skæreeffekt.

Long-life luftfiltersystem – Giver lange serviceintervaller og beskytter effektivt motoren.

Primer – Manuel brændstofpumpe. Med nogle få fingertryk pumpes benzinen ind i karburatoren, hvilket giver en lettere start med færre starttræk. Du kan aldrig trykke for mange gange. Alt overflødigt brændstof løber tilbage i tanken igen.

STIHL Antivibrationssystem – Gummidæmpere og stålfjedre optager vibrationerne fra motoren og kniven i præcist beregnede bufferzoner. Håndtagene bliver dermed næsten fri fra vibrationer og sørger for en god ergonomi. På billedet ses HS 81 R/T.

STIHL ElastoStart – Grundet kompressionstrykket i startøjeblikket opbygges krafttoppe, der belaster både muskler og led. Med ElastoStart, et fjedrende specialhåndtag, optages og dæmpes krafttoppene, således at der opnås en jævn og bekvem start af maskinen.

Vægophæng – På maskinen findes et integreret øje til vægophæng. Maskinen optager da ingen unødig plads ved opbevaring.

Egenskaber
Teknisk data
Effekt kW/hk0,75/1
Knivtakt 1/min3.800
Lydeffektniveau dB(A) 1)107
Lydtryksniveau dB(A) 1)97
Skærelængde cm60
Slagvolume cm³27,2
Tandafstand mm30
Tankvolume l0,22
Totallængde cm110
Vibrationer venstre m/s²10
Vægt kg 5

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket