Stihl hækkeklipper | Din ideelle partner | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Hækkeklippere

Viser alle 5 resultater

Stihl hækkeklipper med antivibrationssystem

Alle hækkeklippere fra Stihl har som standard et antivibrationssystem. Det betyder, at du bliver skånet så vidt muligt fra motorens og klingens vibrationer. Derfor kan du arbejde i længere tid uden, at det går ud over armene. Desuden er vægtbalancen i hækkeklipperen placeret, så den er nem at manøvrere, og det er dermed muligt at arbejde meget effektivt, og med Easy2Start, som er et startsystem, der gør det nemmere at starte maskinen, er brugervenligheden i top.

Hækkeklipper med god holdbarhed

Hækkeklipperne i vores sortiment er nøje udvalgt for deres høje driftssikkerhed. Stihl hækkeklippere er brugt af professionelle verden over, og det er der en grund til: deres produkter holder i mange år og gør deres arbejde som de skal. Desuden er motorerne designet således, at de producerer meget kraft uden, at man går på kompromis med brændstoføkonomien. Derudover hjælper luftfilteret klipperen med at holde serviceintervallerne så lange som muligt, da det beskytter motoren.

Få professionel instruktion om din hækkeklipper

Her hos Jongshøj Maskiner starter vi maskinen op og instruerer dig i den, så både du og hækkeklipperen er klar til arbejde.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket