Tilbud | Alle vores tilbud samlet ét sted | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tilbud

Viser 1–30 af 48 resultater

Tilbud

Hos Jongshøj Maskiner har vi altid tilbud på havemaskiner, og på denne side finder du nemt de mest aktuelle i forhold til sæsonen.

Vi har altid lave priser på alle vores plæneklippere, robotter, kædesave, løvsugere, havetraktorer og ridere.

Du har dog her på siden mulighed for at finde ekstra gode rabatter på en ny græsslåmaskine, motorsav, løvblæser eller andre havemaskiner.

Så hold løbende øje med denne side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked direkte på mail, når der kommer nye tilbud.

Er du i tvivl om hvilken model, du skal vælge? Der er mange forskellige varianter af plæneklippere, hækkeklippere og øvrige havemaskiner, så man kan hurtigt komme i tvivl om hvilken model, der passer til ens egen have. Vores personale har mange års erfaring og kan rådgive og vejlede dig til rette valg, så kig ind i butikken eller send os en mail, så finder vi i fællesskab den nye havetraktor, robotplæneklipper eller anden havemaskine, som du er på udkig efter.

Søger du efter tilbud på Husqvarna eller tilbud på Stihl er du landet på den rette side.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket