Klippo plæneklipper - når kun det bedste er godt nok | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Klippo Benzin Plæneklipper

Viser alle 6 resultater

Plæneklipper fra Klippo

Siden 1954 har Klippos plæneklipper været indbegrebet af topkvalitet. De fås ganske enkelt ikke bedre. Derfor kendes de også som plæneklippernes Rolls Royce. Klippo plæneklipper er blandt andet kendetegnede ved deres helstøbte aluminiumsskjold, kvalitetskuglelejer og overdimensionerede aksler i hjulene, der sikrer en altid effektiv, sikker og ikke mindst langtidsholdbar funktion.

Disse plæneklippere er bygget med kvalitet og brugervenlighed for øje. Hvis du køber en Klippo, ved du, at du får en arbejdsdygtig maskine, der vil holde i rigtig mange år. Når først du har haft en Klippo mellem hænderne, vil du sjældent investere i andre plæneklippere.

Vælg model efter behov

Klippos plæneklippere fås i forskellige modeller, så du kan finde netop dén, der matcher din have og dine behov.

Modellerne varierer i fysiske dimensioner og vægt, så du kan vælge plæneklipper ud fra din haves størrelse og bredde. Har du en have med mange bede eller med smallere græsplæne, vil det derfor kunne betale sig at investere i en plæneklipper, der passer hertil. Desuden er det også muligt at vælge modeller med eller uden selvtræk. Modeller som Klippo Pro 21 SH og Klippo Excellent SH har begge selvtræk. Dette selvtræk giver en større brugervenlighed og en bedre køreoplevelse, når du skal slå græs.

Fra Klippo til Husqvarna

Husqvarna, der også laver mange forskellige maskiner og andet udstyr til haven, har opkøbt Klippos plæneklippere, hvorfor maskinerne nu skifter navn. Navneskiftet har imidlertid ingen betydning for plæneklipperne – de fortsætter med at være af samme høje og stabile kvalitet.

I forbindelse med opkøbet af Klippo udgår de kendte modelnavne som Klippo Excellent, Klippo Triumph, Klippo Pro 21 og Klippo Champion derfor. Heldigvis er det dog blot navnene, der forandres. De samme kvalitetsmodeller vil stadig være at finde – nu bare i en orange farve. Alt det indvendige i maskinerne forbliver det samme, hvorfor du kan stole trygt på at få den høje kvalitet, brugervenlighed og komfort, som Klippo plæneklippere altid leverer.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket