Honda plæneklipper | Find din solide plæneklipper fra Honda hos Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Honda Plæneklipper

Viser alle 4 resultater

Plæneklippere fra Honda

Med en Honda Plæneklipper får du en maskine, der matcher ethvert behov: Om din græsplæne er stor, lille, flad, kuperet, firkantet eller afrundet. Vi tilbyder en plæneklipper med klippebredder fra 37 til 61 cm.

Med en Honda plæneklipper får du innovation og holdbarhed, uanset hvilken model du vælger. Hjertet i en Honda plæneklipper er den enestående og miljøvenlige 4-takt motor, der er driftssikker og kraftig nok til højt græs.

Vælg din Honda plæneklipper

Vores to HRG-plæneklippere er selvkørende og yderst robuste i designet. Derudover er den udstyret med Smart Drive, hvilket er med til at gøre den nem at manøvrere.

Vores HRS-model er også selvkørende og yderst robust – og den er ligeledes designet med Smart Drive. Derudover har den sidekast og BioClip.

Til sidst har vi vores HRX-model, som er lidt kraftigere og mere robust, hvorfor den passer perfekt til den lidt større plæne. Det er den nyeste i sortimentet, og den er konstrueret således, at den både er yderst støjsvag og letstartende. Ydermere er denne maskine også udstyret med Smart Drive.

Uanset hvilken model, du ønsker, så er du landet det helt rigtige sted.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for plæneklippere eller andre maskiner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores udvalg af løvblæsere. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket