Stihl Plæneklipper | Høj kvalitet og innovativt design | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Plæneklipper

Plæneklipper fra Stihl

Alle Stihl Plæneklipper er innovative og ikke mindst effektive maskiner. Et bredt udvalg i både BioClip og opsamling sortimentet sikrer dig en græsslåmaskine, der passer til netop dine behov.

En Stihl plæneklipper til enhver smag

Sortimentet af Stihl plæneklipper er enormt bredt, hvorfor du med garanti kan finde en maskine, du vil blive tilfreds med. Vi har både benzin plæneklipper, batteri plæneklipper og el plæneklipper 220v.

Benzinplæneklipperne er kompakte, robuste og enormt effektive. Med disse maskiner ved man, hvad man får. Batteriplæneklipperne er for dig, der både vil tænke på miljøet og din egen pengepung. Med batterier og Eco mode kan du køre længere på mindre “brændstof”. Disse batteri græsslåmaskiner går aldrig ned på kvalitet og effektivt – fortvivl ej. Vores el-plæneklipper er enormt let og nem at manøvrere med, idet man har fjernet både benzin og batterier. Den er super fiks at køre med, hvorfor den passer perfekt til familien i den lille villahave.

Stihls ergonomi er i top

Stihl har et stort fokus på at skabe maskiner, hvor dine behov er sat i højsædet. Derfor er god ergonomi en vigtig egenskab i samtlige af deres plæneklippere. På denne måde vil du passe på din krop, hvorfor det pludselig vil blive en del sjovere og mere overskueligt at skulle passe havearbejdet. Ergonomien sikres blandt andet gennem vibrationsdæmpende håndtag, firehjulstræk og god manøvredygtighed.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for løvblæsere eller andre maskiner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores udvalg af plæneklippere. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket