ARS CAM-24PRO HÅNDSAV | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Netpris

ARS CAM-24PRO HÅNDSAV

409,00 kr.

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 450,00 kr. Spar 41,00 kr.

På lager (kan bestilles som restordre)

ARS CAM-24PRO

24 cm klinge. Opbevares i skede og bæres i bæltet eller omkring benet. Vejer 0,28 kg. incl. skede uden emballage.

Vis mere
Varenummer (SKU): KS03 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

ARS CAM-24PRO

ARS CAM-24PRO: ARS knivtandssave er fremstillet til beskæring af træer og buske. Designet gør det muligt at beskære rigtigt. Savene kan komme til i alle grenvinkler uden at skade stamme eller andre grene. Klingen er fremstillet af ‘high carbon steel’ og overtrukket med 5-10 mikrometer forkromning. Dette gør klingen rustfri, giver større hårdhed, lang skæreydelse og overlegen holdbarhed. Den er slebet på 3 forskellige flader på hver savtand og virker i tilbagetrækket. Savene laver et rent snit, der ikke flosser i kanten. Ergonomisk greb som er udformet til at reducere byrden.

Dette er opnået gennem håndtagets udformning, samt ved det gummi der er på de fleste håndtag. Saven foldes sammen efter brug eller, som de fleste modeller, opbevares i skede. Saven bæres i bælte eller sidelomme, så begge hænder er fri ved ex. klatring. Visse modeller kan også spændes om benet.
Saven kan betjenes lige godt med højre og venstre hånd og skede kan vendes.
Bruges af professionelle gartnere og træplejere samt private haveejere, som ønsker en beskæresav af høj kvalitet.

 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket