ARS | Japansk håndværk fra Ars hos Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

ARS

Viser alle 28 resultater

ARS – japansk håndværk 

ARS er et anerkendt mærke, der producerer beskæresakse til private såvel som professionelle. Men faktisk stammer brandet helt tilbage fra 1876, da det japanske folkefærd udviklede knive m.m. til de japanske træer og buske.

Der er altså tale om et stabilt håndværk, som over årtier har udviklet sig til at være kvalitetsrig og robust. I dag er ARS et verdenskendt brand med en masse produkter og teknikker bag sig. 

ARS’ filosofi

Det er ikke et hvilket som helst materiale, der anvendes i ARS’ produkter. Det stål og den slibning, der bruges i deres produkter, gennemtjekkes og analyseres, så det altid kun er den bedste kvalitet, der sendes på markedet. Nyudviklede produkter er heller aldrig produceret tilfældigt.

Nye produkter laves altid i samråd med lokal ekspertise hele verden over, så de altid kommer ud yderst tilfredsstillende. Derudover testes produkterne altid manuelt, inden de bliver sendt afsted. Derfor kan du altid trygt stole på dine beskæresakse fra ARS, for de vil altid være af højeste kvalitet. 

Redskaber til alle formål

Uanset hvad du vil foretage dig, så kan du være sikker på, at ARS kan være dig behjælpelig. Omend det gælder i køkkenet, i haven, i skoven, på campingpladsen eller i systuen, så kan du regne med, at dine behov tilfredsstilles af disse beskæreredskaber.

Derfor egner de sig også ideelt til både den private og professionelle bruger. Vi er altid klar på at hjælpe dig, så du får det rette produkt med hjem, som passer til netop dine behov. 

Innovativ tilgang

ARS var også de første til at indføre træk-sav-teknikken. Før dette havde man kun haft save, som man skubbede fremad. Men de indførte simpelthen den nye teknik, hvor man trak saven mod sig. Dette er siden hen blevet en verdenskendt teknik, som anvendes af alle i dag. 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket