Brands | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Brands

Brands

Her på siden kan du finde nogle af de brands, som vi forhandler. Hvis du for eksempel ved, at du vil have Husqvarnas nye teknologi eller Stihls høje kvalitet, så har vi gjort det meget nemt for dig. Under hvert brand kan du finde alle de varer, som tilhører det pågældende brand.

Under hvert brand kan du ydermere læse om de forskellige kvaliteter ved alle vores brands. På den måde kan du få et unikt indblik i brandets opbygning, fokusområder og kvaliteter. Du kan dermed sikre, at du får den helt rigtige maskine med hjem, som spiller overens med dine forventninger, behov og ønsker.

Læs mere her

Du kan for eksempel læse mere om nedenstående brands ved at trykke på linket:

Milwaukee

Ferris

Husqvarna

STIHL

Klippo

Honda

Timan

Brenderup

ARS

FELCO

Kontakt os endelig

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan blandt andet besøge vores butik med alle vores brands i Slagelse på Stillingevej 46. Ellers er du også altid velkommen til at kontakte os på enten telefon: 58 54 72 76 eller mail: info@jongshoej-maskiner.dk

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket