Stihl HL 94 C-E | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 16%

Stihl HL 94 C-E

6.095,00 kr.

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 7.295,00 kr. Spar 1.200,00 kr.

På lager

Stihl HL 94 C-E er en perfekt afbalanceret stanghækkeklipper med langt skaft til bearbejdning af ekstra høje og/eller brede hække. Knivbjælken kan justeres i 145 gr og den samlede længde af stanghækkeklipperen er 242 cm.

Maskinen er udstyret med letvægtsgearkasse samt brændstofbesparende 2-MIX motor med ECOSPEED, når der arbejdes i støjfølsomme områder. Letstartet stanghækkeklipper grundet Stihl Easy2Start systemet.

Lowest price at PriceRunner

Vis mere
Varenummer (SKU): 42432000024 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Stihl HL 94 C-E

Stihl HL 94 C-E er en perfekt afbalanceret stanghækkeklipper med langt skaft til bearbejdning af ekstra høje og/eller brede hække. Knivbjælken kan justeres i 145 gr og den samlede længde af stanghækkeklipperen er 242 cm. Maskinen er udstyret med letvægtsgearkasse samt brændstofbesparende 2-MIX motor med ECOSPEED, når der arbejdes i støjfølsomme områder. Letstartet stanghækkeklipper grundet Stihl Easy2Start systemet

Bærerem

En praktisk bærerem medfølger som standard til STIHL stanghækkeklippere. Bæreremmen aflaster brugeren samtidig med, at den giver maksimal bevægelsesfrihed. Længden justeres individuelt.

Easy2Start

Gør starten let. Brug kun den halve kraft for at start din maskine. Et unikt startsystem, der sikrer, at et roligt og langsomt træk i startsnoren er not til at starte maskinen. En spiralfjeder mellem startsnorrullen og krumtapakselen kompenserer for modstands kraftspidser, så de ikke længere registreres i startsnoren.

Hurtig justering 145°

Kniven justeres let og enkelt trinvis over et område på 145 gr, og kan lægges helt ned til skaftet for let transport samt opbevaring.

Knivsystem

Dobbeltslebne knive giver kraftfulde og præcise snit, også når det gælder tykkere grene.

Loop-håndtag

Loop-håndtaget giver god bevægelsesfrihed, også der hvor der er begrænset plads.

Ophængningsøje

Maskinen er udstyret med ophængningsøje til bæreselen.

STIHL 2-MIX motor

2-MIX motoren kombinere lavt udslip og lavt brændstofsfforbrug med lav vægt og hurtigere acceleration, hvilket er godt for helbredet, miljøet og pengepungen. Den hurtige acceleration kommer til sin fulde ret i arbejdet og der er altid overskud til også at klarer de grovere jobs.

STIHL Ecospeed

Med funktionen ECOSPEED sættes maskinen i en brændstofbesparende driftstilstand. Drej knappen i retning mod minus for at reducere det maksimale omdrejningstal. Derefter kører maskinen med delvis belastning hvorved brændstofforbruget falder.

 

 

Teknisk data
CO2 værdi g/kWh794
Effekt kW/hk0,9 / 1,2
Effekt kW/hk0,9/1,2
Lydeffektniveau dB(A) 1)107
Lydtryksniveau dB(A) 1)91
Skærelængde cm60
Slagvolume cm³24,1
Slagvolumen 1/min3.615
Tandafstand mm34
Tankvolume l0,54
1) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A) 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket