STIHL MS251 MOTORSAV | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 15%

STIHL MS251 MOTORSAV

3.995,00 DKK

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 4.690,00 DKK Spar 695,00 DKK

På lager

Stihl MS 251 er en stærk, kompakt 2,2 kW benzinmotorsav med op til 20% lavere brændstofforbrug, og op til 50 % lavere udslip af skadelige stoffer sammenlignet med konventionelle STIHL totaktsmotorer uden 2-MIX teknologi.

Let at håndtere og med optimale køreegenskaber. Passer til al slags arbejde.

Leveres inkl. 14” sværd og kæde

Lowest price at PriceRunner

Vis mere
Varenummer (SKU): 11432000251 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Stihl MS 251

Stihl MS 251 er en stærk, kompakt 2,2 kW benzinmotorsav med op til 20% lavere brændstofforbrug, og op til 50 % lavere udslip af skadelige stoffer sammenlignet med konventionelle STIHL totaktsmotorer uden 2-MIX teknologi. Let at håndtere og med optimale køreegenskaber. Passer til al slags arbejde.

STIHL Antivibrationssystem – Udsættes man for vibrationer i længere tid, fra eksempelvis et motorredskab, kan man få forstyrrelser i blodcirkulationen i hænder og arme. STIHLs effektive antivibrationssystem reducerer vibrationerne fra motoren og den roterende savkæde i præcist beregnede bufferzoner og maskinen bliver bekvem og ergonomisk at arbejde med.

Kompensator – Kompensatoren forhindrer brændstofblandingen i at blive for fed ved tiltagende tilsmudsning af luftfilteret. Den måler om luftmængden mindskes og justerer brændstoftilførslen derefter. Således vil brændstof-/luftblandingen altid være optimal, også med et nyistandsat filter.

Kædespænding fra siden – Kædespændingen sidder let tilgængeligt på siden og foretages enkelt med det værktøj som følger med saven. Du risikerer ikke, at hånden kommer tæt på de skarpe tænder.

Long-life luftfiltersystem med forfiltrering – Den indsugede luft sættes målrettet i rotation. Derved slynges de større og tungere partikler i luftstrømmen udad og udledes via en separat strøm. Derefter kommer den forrensede luft ind i luftsystemet og derefter ind i karburatoren. Sammenlignet med traditionelle filtersystemer opnås med dette Long-life luftfiltersystem betydeligt længere standardtider for rensning af filteret.

STIHL E-matic kædesmøring – STIHL Ematic System reducerer forbruget af kædeolie, afhængig af skæreudstyr og træsort, med op til 50%. Systemet består af Ematic sværd, Oliomatic savkæde og en omdrejningsstyret eller justerbar oliepumpe. Gennem disse komponenters samspil ender kædeolien netop der, hvor den gør mest gavn.Tanklåg med bajonetfatning.

for mere info, klik på dette link:

Stihl MS 251

Egenskaber
AntivibrationssystemAV + stålfjeder
Effekt kW/hk2,2/3
KarburatorKompensator / begrænsningshætte/friskluftspulning / karburatorforvarmning
KædebremseQuickStop
kædehjul / deling3/8"P
KædespændingKædespænding fra siden
OliepumpeIkke indstillig
Slagvolume cm³45,6
StartkomfortEnhåndsbetjening / ElastoStart / manuel
STIHL Oilomatic kæderPM3
Vibrationer venstre/højre m/s² 3)3,9/3,9
Vægt kg 4)4,8
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s² 
4) Utanket, uden sværd og kæde 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket