Åbningstider: Man-Fre: 7:30 - 17:30 Lør: 9:00 - 13.00
Nedsat

Stihl MS 251

4.095,00DKK 3.795,00DKK

Stihl MS 251

Stihl MS 251 er en stærk, kompakt 2,2 kW benzinmotorsav med op til 20% lavere brændstofforbrug, og op til 50 % lavere udslip af skadelige stoffer sammenlignet med konventionelle STIHL totaktsmotorer uden 2-MIX teknologi.

Let at håndtere og med optimale køreegenskaber. Passer til al slags arbejde.

Sværd: 12″ – 3/8″P

Varenummer (SKU): SI11432000251 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Stihl MS 251

Stihl MS 251 er en stærk, kompakt 2,2 kW benzinmotorsav med op til 20% lavere brændstofforbrug, og op til 50 % lavere udslip af skadelige stoffer sammenlignet med konventionelle STIHL totaktsmotorer uden 2-MIX teknologi. Let at håndtere og med optimale køreegenskaber. Passer til al slags arbejde.

STIHL Antivibrationssystem – Udsættes man for vibrationer i længere tid, fra eksempelvis et motorredskab, kan man få forstyrrelser i blodcirkulationen i hænder og arme. STIHLs effektive antivibrationssystem reducerer vibrationerne fra motoren og den roterende savkæde i præcist beregnede bufferzoner og maskinen bliver bekvem og ergonomisk at arbejde med.

Kompensator – Kompensatoren forhindrer brændstofblandingen i at blive for fed ved tiltagende tilsmudsning af luftfilteret. Den måler om luftmængden mindskes og justerer brændstoftilførslen derefter. Således vil brændstof-/luftblandingen altid være optimal, også med et nyistandsat filter.

Kædespænding fra siden – Kædespændingen sidder let tilgængeligt på siden og foretages enkelt med det værktøj som følger med saven. Du risikerer ikke, at hånden kommer tæt på de skarpe tænder.

Long-life luftfiltersystem med forfiltrering – Den indsugede luft sættes målrettet i rotation. Derved slynges de større og tungere partikler i luftstrømmen udad og udledes via en separat strøm. Derefter kommer den forrensede luft ind i luftsystemet og derefter ind i karburatoren. Sammenlignet med traditionelle filtersystemer opnås med dette Long-life luftfiltersystem betydeligt længere standardtider for rensning af filteret.

STIHL E-matic kædesmøring – STIHL Ematic System reducerer forbruget af kædeolie, afhængig af skæreudstyr og træsort, med op til 50%. Systemet består af Ematic sværd, Oliomatic savkæde og en omdrejningsstyret eller justerbar oliepumpe. Gennem disse komponenters samspil ender kædeolien netop der, hvor den gør mest gavn.Tanklåg med bajonetfatning.

Egenskaber
AntivibrationssystemAV + stålfjeder
Effekt kW/hk2,2/3
KarburatorKompensator / begrænsningshætte/friskluftspulning / karburatorforvarmning
KædebremseQuickStop
kædehjul / deling3/8"P
KædespændingKædespænding fra siden
OliepumpeIkke indstillig
Slagvolume cm³45,6
StartkomfortEnhåndsbetjening / ElastoStart / manuel
STIHL Oilomatic kæderPM3
Vibrationer venstre/højre m/s² 3)3,9/3,9
Vægt kg 4)4,8
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s² 
4) Utanket, uden sværd og kæde 

Du kunne også være interesseret i...