STIHL MS261 C-M MOTORSAV | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 25%

STIHL MS261 C-M MOTORSAV

5.545,00 DKK

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 7.395,00 DKK Spar 1.850,00 DKK

På lager

Stihl MS 261 C-M – Letvægteren, kom i en helt ny lækker indpakning i 2016. Nu med endnu mere kraftoverførsel og lettere i vægt. Perfekt til de krævende opgaver, der klares med det store overskud.

Udviklet til perfekthed – MS 261 C-M – Hvert et gram er sparet på motorsavens vægt, det giver dig større overskud, og det er derfor at, letvægts komponenter, som f.eks. cylinderen, er blevet specielt udviklet til MS 261 C-M.

Sværd: 16″ – .325″ – 40 cm

Leveres inkl. 16” sværd og kæde

Lowest price at PriceRunner

Vis mere
Varenummer (SKU): 11412000647 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Stihl MS 261 C-M

Stihl MS 261 C-M – Letvægteren, kom i en helt ny lækker indpakning i 2016. Nu med endnu mere kraftoverførsel og lettere i vægt. Perfekt til de krævende opgaver, der klares med det store overskud.

Udviklet til perfekthed – Stihl MS 261 C-M – Hvert et gram er sparet på motorsavens vægt, det giver dig større overskud, og det er derfor at letvægts komponenter, som f.eks. cylinderen, er blevet specielt udviklet til Stihl MS 261 C-M.

Det smallere design og ændrede barkstød giver endnu bedre støtte i træet og et mere effektivt afkast af savsmuldet.

4-kanals skylleteknik – Fire overstrømskanaler hvirvler brændstof/luft-blandingen til antændelse. Således bliver brændstoffet optimalt forbrændt og virkningsgraden af motoren betydeligt forhøjet. Resultatet: Mindre brændstofforbrug samt et højere drejningsmoment over et øget omdrejningsområde.

STIHL Antivibrationssystem – Udsættes man for vibrationer i længere tid, fra eksempelvis et motorredskab, kan man få forstyrrelser i blodcirkulationen i hænder og arme. STIHLs effektive antivibrationssystem reducerer vibrationerne fra motoren og den roterende savkæde i præcist beregnede bufferzoner og maskinen bliver bekvem og ergonomisk at arbejde med.

Integreret sværdmøtrikker – Når du ændrer skæreudstyr, er sværdmøtrikkerne der altid og der er ingen risiko for, at du mister dem. Stihl MS 261 er den første kædesav fra STIHL der er udstyret med integreret sværdmøtrikker. En meget stor fordel for brugeren, især i skoven.

STIHL E-matic kædesmøring – STIHL Ematic System reducerer forbruget af kædeolie, afhængig af skæreudstyr og træsort, med op til 50%. Systemet består af Ematic sværd, Oliomatic savkæde og en omdrejningsstyret eller justerbar oliepumpe. Gennem disse komponenters samspil ender kædeolien netop der, hvor den gør mest gavn.

STIHL ElastoStart – Grundet kompressionstrykket i startøjeblikket opbygges krafttoppe, der belaster både muskler og led. Med ElastoStart, et fjedrende specialhåndtag, optages og dæmpes krafttoppene, således at der opnås en jævn og bekvem start af maskinen.

STIHL M-Tronic (M) – Elektronisk tændingsregulering og brændsels dosering. Motor styrings systemet STIHL M-Tronic (M) giver på alle punkter en optimal motoreffekt og perfekt acceleration. Desuden har systemet en hukommelsesfunktion, som giver maskinen endnu bedre køreegenskaber.

 

Egenskaber
AntivibrationssystemAV+Stahlfeder
Slagvolume cm³50,2
Savkædedeling.325 "
Effekt kW/hk3/4,1
KarburatorSTIHL M-Tronic
KædebremseQuickStop
OliepumpeJusterbar
StartkomfortDekompressionsventil manuel
Vibrationer venstre/højre m/s² 3)3,5/3,5
Vægt kg 4)4,9
Effekt/vægt-forhold kg/kW1,6
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s² 
4) Utanket, uden sværd og kæde 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket