Motorsave fra Stihl | Til husejeren og professionelle | Jongshøj

Stihl Benzin Kædesave

Viser alle 21 resultater

Stihl Benzin Motorsave

Stihl Motorsave har en model til enhver opgave! Lige fra den mindste kompaktsav til den stærkeste professionelle sav

Vidste du at STIHL fremstillede sin første motorsav allerede i 1926 og at STIHL er verdens ældste motorsavsmærke? I de sidste 80 år har deres konsekvente satsning på innovative løsninger og kvalitet givet dem den position de har i dag.

At vælge den rette motorsav er svært. Der findes mange forskellige mærker og endnu flere modeller. Så hvorfor skal du vælge en STIHL kædesav og hvilken model skal du vælge?

Det afhænger af hvordan du skal bruge saven og hvor ofte. I STIHL’s sortiment findes der en kædesav til et hvert behov. Her på webshoppen finder du yderligere information om hver enkelt model, men er du fortsat i tvivl, så kom ind i vores butik i Kirke Stillinge ved Slagelse og lad os rådgive dig, til den helt rette model til lige netop dit behov.

Vores trustpilot

Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket