Stihl benzin kædesave | Til husejeren og professionelle | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Benzin Kædesave

Viser alle 22 resultater

Kædesav på benzin fra Stihl

Stihl benzin kædesave har en model til enhver opgave! Lige fra den mindste kompaktsav til den stærkeste professionelle sav

Vidste du, at Stihl fremstillede sin første motorsav allerede i 1926 og at Stihl er verdens ældste motorsavsmærke? I de sidste 80 år har deres konsekvente satsning på innovative løsninger og kvalitet givet dem den position de har i dag.

At vælge den rette motorsav er svært. Der findes mange forskellige mærker og endnu flere modeller. Så hvorfor skal du vælge en Stihl kædesav og hvilken model skal du vælge?

Det afhænger af hvordan du skal bruge saven og hvor ofte. I Stihls sortiment findes der en kædesav til et hvert behov. Her på webshoppen finder du yderligere information om hver enkelt model, men er du fortsat i tvivl, så kom ind i vores butik i Kirke Stillinge ved Slagelse og lad os rådgive dig, til den helt rette model til lige netop dit behov.

Kom hjem med den rigtige kædesav

Hvis du er interesseret i en kædesav, er du velkommen til at komme forbi vores forretning i Slagelse. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den kædesav, som passer dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket