HUSQVARNA-KLIPPO LB442 PLÆNEKLIPPER | BioClip-plæneklipper | Køb nu hos Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 7%

HUSQVARNA-KLIPPO LB442 PLÆNEKLIPPER

5.099,00 kr.

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 5.499,00 kr. Spar 400,00 kr.

På lager

Klippo LB 442 ligger i den mindre, men stadig kompakte ende af Bioclip-plæneklipperne. Græsslåmaskinen er yderst let at anvende og bruge. Den passer perfekt til den semi-professionelle brug på små og komplekse græsarealer. Klippo LB 400 serien er konstrueret på den højt respekterede KLIPPO platform, som er aldeles velkendt for sin suveræne holdbarhed og troværdige ydeevne og effektivitet.
Den erstatter Klippo Triumph

Håndskubberen kommer med en høj-specificeret Honda GCV-motor med Easy-start, støbt aluminiumskjold og ergonomisk side-justerbart håndtag. Denne LB 442 model er udstyret med et optimeret og forbedret design samt professionelle komponenter, som alle er med til at give en troværdig ydeevne gang på gang.

Klippehøjde, min-maks
34-55 mm
Klippebredde
42 cm
Vis mere

Beskrivelse

Klippo LB 442

Klippo LB 442 ligger i den mindre, men stadig kompakte ende af Bioclip-plæneklipperne. Græsslåmaskinen er yderst let at anvende og bruge. Den passer perfekt til den semi-professionelle brug på små og komplekse græsarealer. Klippo LB 400 serien er konstrueret på den højt respekterede KLIPPO platform, som er aldeles velkendt for sin suveræne holdbarhed og troværdige ydeevne og effektivitet. Håndskubberen kommer med en høj-specificeret Honda GCV-motor med Easy-start, støbt aluminiumskjold og ergonomisk side-justerbart håndtag. Denne LB 442 model er udstyret med et optimeret og forbedret design samt professionelle komponenter, som alle er med til at give en troværdig ydeevne gang på gang.

Klippemetode: BioClip

Klippebredde: 42 cm

Klipeskjold i aluminium

Robust klippeskjold i støbt aluminium giver ekstra styrke og længere holdbarhed.

Håndtag, der kan justeres til siden

Håndtaget kan justeres både vandret og lodret for optimale arbejdsstillinger og forbedret ergonomi.

Kraftfuld GCVx Honda motor

Motor i den nye GCVx serie. Pålidelig, kraftfuld og nem start med autochoker. EU certificeret – fase V (højere krav ved certificering).

Aluminiumshjul på Husqvarna LB 442

Støbte aluminiumshjul på 8″ med dobbelte indkapslede kuglelejer. Med naturgummidæk, som giver den bedste funktion og holdbarhed.

BioClip®

BioClip® – findeling af det afklippede græs, giver ekstra næring til jorden.
For mere information omkring produktet, klik venligst på følgende link: Klippo LB 442

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket