Husqvarna Benzin Plæneklipper | Køb Husqvarna plæneklipper på benzin height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Benzin Plæneklipper

Viser alle 21 resultater

Benzin plæneklipper fra Husqvarna

I denne varekategori kan du finde en maskine uanset behov. Vi har blandt andet vores LB 146P, som ligger i den lave ende af prisklassen. Denne maskine er utrolig nem at manøvrere og håndtere. Derudover har den fikse ergonomiske detaljer såsom dens lette vægt, ergonomiske håndtag og sammenklappeligt og højdejusterbart styr.

I midten af prisklassen har vi f.eks. vores LC 347VI græsslåmaskine, som er selvkørende. Derudover er den konstrueret med detaljer såsom InStart, foldbart skaft og justerbar klippehøjde, som alle skal gavne din brugeroplevelse.

I den høje ende af prisklassen kan du blandt andet finde den professionelle maskine LB 553S e. Denne maskine er yderst robust, kraftfuld og pålidelig. Den er tidligere kendt som den kvalitetsrige Klippe Pro 21SH. Den er bygget med et klippeskjold af aluminium, aluminiumshjul, justerbart håndtag, kraftfuld motor og meget mere.

Skal du have en ordentlig benzin plæneklipper?

Med en Husqvarna benzin plæneklipper er du sikret en ordentlig maskine, der kan holde i mange år frem. Den vil efterlade dig uden bekymringer og med en yderst flot plæne. Disse benzin græsslåmaskinerne er konstrueret med blik for et ergonomisk design og god motorstyrke. Med fikse detaljer er der sikret, at du og din krop kan klare selv de længste arbejdsdage uden smerter og spændinger. Derudover har maskinerne ekstrem råstyrke og driftssikkerhed, hvorfor den kan holdes kørende i mange timer med samme gode kvalitet og effektivitet.

Besøg os i Slagelse

I vores forretning på Stillingevej 46, 4200 Slagelse kan du altid finde et stort udvalg af græsslåmaskiner. Her står vi altid klar til at vejlede og rådgive dig på bedste vis. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket