Stihl RM 4 RT | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 7%

Stihl RM 4 RT

6.595,00 kr.

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 7.095,00 kr. Spar 500,00 kr.

På lager

Stihl RM 4 RT er bioplæneklipperen, som er udviklet for at give det perfekte bioklipresultat. Den har et optimeret design, er robust og har udstyr af høj kvalitet: Forhjulstræk, antivibrationssystem, skarplister og en stærk motor.

Andet udstyr som f.eks. SmartChoke for nem start, dobbelte kuglelejehjul og justerbart håndtag, bidrager til en meget høj kørekomfort og brugervenlighed. Bioplæneklipperen har takket være sin miljøvenlige drift og lave udslip fået miljømærket Svanen.

Den kan iøvrigt foldes helt sammen, hvilket betyder pladsbesparelse ved opbevaring og under transport. Perfekt til græsarealer på op til 2.500 kvm, klippebredde 53 cm og central klippehøjdejustering fra 30-70 mm.

Lowest price at PriceRunner

Vis mere
Varenummer (SKU): 63830113411 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Stihl RM 4 RT

Stihl RM 4 RT er bioplæneklipperen, som er udviklet for at give det perfekte bioklipresultat. Den har et optimeret design, er robust og har udstyr af høj kvalitet: Forhjulstræk, antivibrationssystem, skarplister og en stærk motor. Andet udstyr som f.eks. SmartChoke for nem start, dobbelte kuglelejehjul og justerbart håndtag, bidrager til en meget høj kørekomfort og brugervenlighed. Bioplæneklipperen har takket være sin miljøvenlige drift og lave udslip fået miljømærket Svanen. Den kan iøvrigt foldes helt sammen, hvilket betyder pladsbesparelse ved opbevaring og under transport. Perfekt til græsarealer på op til 2.500 kvm, klippebredde 53 cm og central klippehøjdejustering fra 30-70 mm.

Bioklip

Bioklip findeler græsset før det kastes ud som en næringsrig gødning.

Biokniv

Med den specialudformede biokniv klippes græsset af flere omgange og findeles til små stykker, der blæses tilbage i plænens vækstlag.

Bærehåndtag

Længst fremme på plæneklipperen sidder bærehåndtaget integreret i maskinen. Det sikrer nem transport.

Central højdejustering

Med den centrale højdejustering i flere trin, justeres klippehøjden hurtigt og nemt og tilpasser sig dermed til græsplænen og forholdene. En skala viser den aktuelle højde.

SmartChoke teknologi

Takket være SmartChoke teknologien starter motoren på STIHL benzinplæneklipperen pålideligt og med minimal indsats – både under koldstart og varm start.

SuperSoft greb

Særdeles ergonomisk styr med SuperSoft greb, som er justerbart i højden og kan klappes sammen for nemmere transport.

 

 

Teknisk data
Arbejdsomdrejningstal U/min2.800
Kapacitet cm³149
Klippebredde cm53
Græsplæne m²op til 2.500
MotortypeSerie XT675 OHV SC
Nominel effekt ved arbejdsomdrejningstal2,2 kW / 3,0 hk
Usikkerhedsfaktor KpA dB(A)1
Klippehøjde mm30-70
Vibrationsværdi ahw m/s²3,33
Vibrationsværdi K m/s²1,67
Vægt kg35
Lydeffektniveau LWA dB(A)94

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket