Stihl KM 131 R | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 20%

Stihl KM 131 R

3.695,00 DKK

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 4.595,00 DKK Spar 900,00 DKK

På lager

Stihl KM 131 R er en ekstra stærk kombimaskine til professionelt brug, hvor der kræves ekstra kraft og lange arbejdsintervaller. Denne kombimotor er udstyret med loop-håndtag, og derfor kan alle kombiværktøj benyttes på denne maskine. Nem og enkelt opstart, stor brandstoftank og brændstofbesparende 4-MIX motor

Lowest price at PriceRunner

Vis mere
Varenummer (SKU): 41802000589 Kategorier: , , Tags: , ,

Udvalgt Udstyr

Beskrivelse

Stihl KM 131 R

Stihl KM 131 R er en ekstra stærk kombimaskine til professionelt brug, hvor der kræves ekstra kraft og lange arbejdsintervaller. Denne kombimotor er udstyret med loop-håndtag, og derfor kan alle kombiværktøj benyttes på denne maskine. Nem og enkelt opstart, stor brandstoftank og brændstofbesparende 4-MIX motor

Automatisk dekompressionsventil

Ventilen åbnes med et enkelt tryk og lukker automatisk, når motoren starter. Kompressionen ved start mindskes fordi en lille del af den komprimerede luft i forbrændingskammeret kan ‘suse’ ud gennem den åbne ventil og derfor kræves der mindre kraft til at starte motoren.

Antivibrationssystem

Effektivt antivibrationssystem, specielt udviklet til landskabspleje. 4 gummielementer reducerer overførslen af vibrationerne fra motoren og det roterende skæreudstyr i præcist beregnede bufferzoner. Håndtagene bliver dermed næsten fri fra vibrationer og sørger for en god ergonomi. På billedet ses en kratrydder.

2-håndsgreb med stopknap

Alt styres i samme håndtag, hvilket betyder at maskinen er nem at arbejde med. Med stopknappen lige ved hånden, betyder det at maskinen alltid er startklar.

Loophåndtag

På trimmere er loophåndtaget velegnet til kantskæring eller ved arbejde i trænge områder. På KombiSystemet er loophåndtaget det bedste valg, når der skal arbejdes med hækkeklipper eller grensav. Den påmonterede bøjle på loophåndtaget øger maskinens anvendelsesområde.

Lynkobling

En innovativ og enkel lynkobling sikrer at alle STIHL KombiMaskiner, helt uden brug af værktøj, deles nemt ved udskiftning af KombiVærktøj og ved transport. Lige så let er det at montere værktøjerne igen

STIHL 4-MIX motor

Prisbelønnet STIHL innovation, der kombinere alle fordelene fra 2- og 4-takts teknologien. Motoren kører på olieblandet 2-takts benzin og har mange fordele. Den er lettere og mere kompakt end den almindelige 4-takts motor, har et højere drejningsmoment og et lavere lydniveau. Udslippet af skadelige stoffer er op til 80% lavere end udslippet fra en lignende 2-takts motor.

for mere info, klik på dette link:

Stihl KM131R

 

Teknisk data
CO2 værdi g/kWh845
Effekt kW/hk1,4/1,9
Lydeffektniveau dB(A) 1)110
Længde til koblingsmuffe cm94
Slagvolume cm³36,3
Tankvolumen l0,71
Vibrationer venstre/højre m/s² 2)6,1 / 6,5
Vægt kg 3)4,4
Vægt kg 4)4,4
1) K-Faktor RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A)) (max) 
2) Max, K-Faktor iht. RL 2006/42/EG = 2 m/s² 
3) tom tank, uden skæreudstyr og beskyttelse 
4) Unbetankt 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket