Kombisystemer | Husqvarna og Stihl kombi systemer | Slagelse height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kombisystemer

Kombisystemer

Her på siden finder du vores udvalg af kombisystemer. Vi har et bredt udvalg af forskellige kombi systemer til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør havearbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet, og bygget til at kunne klare tunge opgaver.

Vores kombi systemer er yderst smarte og alsidige, da du kan udskifte tilbehøret, hvorefter hele maskinen ændre sig. Det vil sige, at du kan gå fra en hækkeklipper til en kædesav med samme maskine og motor.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for kombisystemer mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket