Stihl Kombi Værktøj RG-KM - græsklinge | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 9%

Stihl Kombi Værktøj RG-KM – græsklinge

3.490,00DKK 3.190,00DKK

Stihl Kombi Værktøj RG-KM – græsklinge kan fjerne ukrudt på grus, asfalt og fliser. Græsklingen er kendetegnet ved sin effektive virkemåde:

Den øverste og den nederste kniv bevæger sig frem og tilbage i en vinkel på ca. 30° i forhold til hinanden. Den lave rotationsenergi giver således mulighed for slåning med begrænset udkast langs veje, kantstene og heller med en reduceret sikkerhedsafstand på 3 meter til genstande og køretøjer samt 5 meter til personer.

Lowest price at PriceRunner

Vis mere

På lager

Beskrivelse

Stihl Kombi Værktøj RG-KM – græsklinge

Stihl Kombi Værktøj RG-KM – græsklinge kan fjerne ukrudt på grus, asfalt og fliser. Græsklingen er kendetegnet ved sin effektive virkemåde: Den øverste og den nederste kniv bevæger sig frem og tilbage i en vinkel på ca. 30° i forhold til hinanden.

Den lave rotationsenergi giver således mulighed for slåning med begrænset udkast langs veje, kantstene og heller med en reduceret sikkerhedsafstand på 3 meter til genstande og køretøjer samt 5 meter til personer. Desuden har den kun lav tendens til tilstopning med afskåren vegetation.

Hidtil har ukrudtsfjernelse være besværligt arbejde, men nu går det let og effektivt med RG-KM græsklinge

Teknisk data
Vægt kg2,5
Afstand mellem knive tand mm26

Vores trustpilot

PriceRunner Købsgaranti


Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket