Stihl Kombi Systemer | Se det Store Udvalg | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Kombi Systemer

Viser alle 5 resultater

Kombi Systemer fra Stihl

Her på siden finder du vores store udvalg af Stihl Kombi Systemer. Vi har et bredt udvalg af maskiner til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør arbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet.

Stihl Kombi: Alsidig og brugervenlig

Med Stihl Kombi Systemer har du altid det rigtige værktøj ved hånden. Basis maskinen kan kombineres med mange forskellige typer af værktøj. Så uanset om du skal trimme græsset, klippe hækken eller eller beskære buske. Alle kombiværktøjerne passer på alle basis maskinerne, så du skal blot overveje hvilken basis maskiner, der passer til dit behov. Med et loophåndtag har du flest kombinationsmuligheder. Skal du ikke bruge så mange forskellige kombiværktøjer og overvejende bruge maskinen til trimning, er styret det rette valg.

Vores kombisystem gør maskinen yderst brugervenlig, idet du kun skal opbevare én maskine. Derudover skal du også kun have den ene maskine til service. Det vil spare dig både tidsmæssigt og økonomisk. Denne kombimaskine er din garanti for alsidighed, brugervenlighed og kvalitet.

En maskine til alle behov

Vi tilbyder fire forskellige maskiner til hver sit behov. To batteridrevne kombimaskiner og to almindelige kombimaskiner. Vores to kombimaskiner KMA 130 R og KMA 135 R er støjsvage og lette i vægt. De to almindelige kombimaskiner KM 131 og KM 131 R er udviklet til professionelt brug. De er kraftige, robuste og yderst effektive. Uanset hvilket behov du har, så er du landet på den helt rigtige side, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette maskine for dig.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for Stihl Kombi Systemer mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket