Stihl benzin plæneklipper | Find din benzin plænklipper fra Stihl height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Benzin Plæneklipper

Viser alle 7 resultater

Benzin plæneklipper fra Stihl

Alle Stihl benzin plæneklipper er innovative og ikke mindst effektive maskiner. Et bredt udvalg i både Bioclip og opsamling sortimentet, sikrer der en græsslåmaskine der passer til netop dit behov.

Stihl benzin plæneklipper er det nemme valg

Under benzin plæneklippere finder du både store og små. I den lave prisklasse kan du finde nogle kompakte plæneklippere, som stadig er enormt kvalitetsrige og robuste. Den kompakte opbygning medfører blot, at maskinen er let, samtidig med at der er gjort plads til mere. I den anden ende af prisklassen kan du finde nogle større og mere robuste plæneklippere, som kan klare enorme arealer på meget kort tid.

Stabil råstyrke med Stihl

Vores Stihl benzin græsslåmaskiner er eftertænksomt udvalgt, idet vi har vurderet styrken af deres motorer samt deres driftssikkerhed. Med disse Stihl maskiner er du sikret sikker drift og holdbarhed i mange år frem. Der er tænkt gode løsninger hele maskinen igennem. Blandt andet kommer de med mange forskellige tiltag, som gør dem både ergonomiske og yderst alsidige.

Vi tilbyder ekspertise

I vores forretning på Stillingevej 46, 4200 Slagelse kan du altid finde et stort udvalg af plæneklippere, omend du ønsker benzin, batteri eller el. Her kan se, hvordan de forskellige maskiner passer i forhold til lige præcis dine behov. Derudover er det selvfølgelig også muligt at få god rådgivning og vejledning af vores fagstærke medarbejdere. Desuden er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på enten mail: info@jongshoej-maskiner.dk eller tlf. 58 54 72 76, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket