STIHL | Stort udvalg af STIHL havemaskiner til private og erhverv height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

STIHL

Viser alle 20 resultater

STIHL – markedsleder gennem næsten 100 år

STIHL har i 2021 95 års jubilæum, siden grundlæggeren Andreas Stihl fra Zürich, Schweiz i 1926 stiftede virksomheden med det formål “at lette arbejdet med og i naturen”. Gennem alle 95 år har fokus været på at skabe ergonomiske produkter, som skulle lette arbejdet i haven, skoven, parken eller andetsteds. STIHL har satset fuldt ud på at konstruere ny teknik, der revolutionerede hidtige begrænsninger og teknikker. Grundtanken bag deres udvikling var innovation. At være nytænkende og nyskabende. 

Det tør siges, at de har revolutioneret branchen, for i dag har de cirka 45.000 forhandlere i over 160 lande verden over. Ydermere er de en af de mest velkendte – hvis ikke det mest velkendte – brand inden for branchen. STIHL har i alle år bestræbet sig på at lave maskiner i topklasse med både kvalitet, ergonomi og effektivitet. 

Maskiner i topkvalitet

STIHLs maskiner er alle i topkvalitet – både deres hækkeklipper, plæneklipper, robotplæneklipper: Imow, græstrimmer, buskrydder, kombi systemer og kapsave. Men de er nok allermest kendt for deres kædesave, hvorfor de ligeledes er nr. 1 motorsavsmærke i verden. Deres succes inden for motorsave er en kombination af den indiskutable høje kvalitet og den revolutionerende og innovative tankegang, der ligger bag alle teknikker. 

Desuden udvikler og producerer de også motorredskaber til både private og professionelle forbruger, hvilket gør dem yderst attraktiv hos alle brugere. Uanset maskine vil kvaliteten aldrig ændrer sig, blot behovet og prisklassen. STIHL har altid for øje at skabe maskiner, der opfylder brugerens behov, således maskinen er dig behjælpelig i netop din situation og til dit behov. 

STIHL er miljøbevidst

I tråd med deres motto har de et stort fokus på naturen, og hvordan den skal passes på. Derfor går de også forrest på miljø- og bæredygtighedsfronten. De arbejder for at både naturen og fremtidige generationer skal leve under de bedste vilkår. I den anledning har STIHL en ambition om at hele koncernen skal være klimaneutral i 2050, hvorfor de dermed føler Parisaftalen. 

STIHL har især fokus på 5 elementer, som skal være med til at sikre klimaneutralitet. Grøn elektricitet, energieffektivitet, generering af energi, mobilitetsstrategi og kompensation. Dette gør dem til en oplagt leverandør for os, da både maskinerne og deres værdier er i top kvalitet. 

Fokus på arbejdsmiljø

Ikke nok med at STIHL har fokus på miljøet i naturen, så er de også fuldt fokuseret og opmærksom på arbejdsmiljøet i virksomheden. Én af STIHLs grundprincipper er, at en virksomhed vigtigst af alt er summen af pålidelige medarbejder, der giver et stærkt fællesskab, der samarbejder for at nå de fælles målsætninger, der er opsatte. Derfor er det for dem også enormt vigtigt at værne om miljøet på arbejdspladserne, således fællesskabet forstærkes. Dette går hånd i hånd med, at de er ISO 9000 certificeret. 

STIHL går forrest, når det handler om overholdelse af menneskerettigheder verden over. De forstår, at de med deres store opland og udbredelse verden over kan have en stor indflydelse på arbejdsmiljø og -kultur. Dette ansvar pålægger de sig fuldstændig, og deres værdier afspejles af netop det. 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket