STIHL BGA200 ACCU-BLÆSER | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 23%

STIHL BGA200 ACCU-BLÆSER

3.295,00 DKK

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 4.295,00 DKK Spar 1.000,00 DKK

På lager

Stihl BGA 200 er en behageligt lydsvag batteriblæser med ekstrem ydelse, til professionel brug i bymæssige, støjfølsomme områder. Grundet den specielle udformning opstår der ikke vrid i håndleddet, selv i boost-indstilling. Dermed aflastes håndleddet og der spares på batteritiden.

Med et tryk på en knap kan blæserørets længde let tilpasses forskellige rengøringssituationer, f.eks. i hjørner. En kæmpe hjælp ved rengøring af store områder er det nyudviklede Komfort bæresystem, som også kan eftermonteres. For at aflaste kroppen bliver blæseren hængt på bæresystemet, som er placeret i siden.

Der kan lynhurtigt skiftes mellem håndholdt og ophængt arbejde. Komfort-bæresystemet, som kan eftermonteres, gør BGA 200 til en fleksibel 2-i-1 blæser.

Lowest price at PriceRunner

  • Let, ledningsfri, stærk og støjsvag
  • EC-motor – lang levetid og al energi omsættes til ren kraft
  • Powerboost – altid maximal blæsekraft uden at skulle skifte greb
  • Tilslutning med Batterikabel (købes Separat)
  • Uden Batteri og Lader

Guide til valg af batteri og lader:

Batteriguide

Vis mere

Beskrivelse

Stihl BGA 200

Stihl BGA 200 er en behageligt lydsvag batteriblæser med ekstrem ydelse, til professionel brug i bymæssige, støjfølsomme områder. Grundet den specielle udformning opstår der ikke vrid i håndleddet, selv i boost-indstilling. Dermed aflastes håndleddet og der spares på batteritiden. Med et tryk på en knap kan blæserørets længde let tilpasses forskellige rengøringssituationer, f.eks. i hjørner. En kæmpe hjælp ved rengøring af store områder er det nyudviklede Komfort bæresystem, som også kan eftermonteres. For at aflaste kroppen bliver blæseren hængt på bæresystemet, som er placeret i siden. Der kan lynhurtigt skiftes mellem håndholdt og ophængt arbejde. Komfort-bæresystemet, som kan eftermonteres, gør BGA 200 til en fleksibel 2-i-1 blæser.

2-i-1 blæser med to arbejdstilstande

BGA 200 er alsidig i brug pga. sine to arbejdstilstande. Det håndholdte arbejde er ideelt ved snævre og smalle områder. Det ophængte arbejde med Komfort-bæresystemet gør at større områder let kan rengøres, selv ved arbejde som varer hele dagen.

Aflastning af håndleddet

På grund af sin bøjede form ”tipper” blæseren ikke når der arbejdes. Selv i Boost-indstilling er der ingen vridningskræfter i håndleddet. Dette sørger for behageligt arbejde, som skåner håndleddet.

Boost-funktion

Afhængig af effektvalget på gashåndtaget får du altid optimal kraft ud af maskinen. Har du brug for et ekstra overskud, er der endda en ekstra kraftig boost-funktion indbygget. Håndpositionen behøver ikke ændres.

Central effektregulering

For maksimal ydelse kan BGA 200 indstilles i tre kraftniveauer, så maskinens blæs passer maksimalt til opgaven. Hvilken effekt du har valgt ses tydeligt på LED-markeringen på håndtaget.

Hurtig indstilling af blæserør

BGA 200 har hurtigindstilling af blæserøret ved tryk på en knap. For eksempel kan blæserøret lynhurtigt forkortes til brug i smalle arbejdsområder, og kan lige så hurtigt og let forlænges igen. Det muliggør komfortabelt arbejde med høj effektivitet i alle rengøringssituationer.

 

Teknisk data
Batteridriftstid med AP 100 min 1)op til 24
Batteridriftstid med AP 200 min 1)op til 49
Batteridriftstid med AP 300 min 1)op til 78
Batteridriftstid AP 300 S minop til 95
Batteridriftstid med AR 1000 min 2)op til 212
Batteridriftstid med AR 2000 min 1)op til 295
Batteridriftstid med AR 3000 min 1)op til 376
BatteriteknologiAP-System AP
Blæsekraft N 3)21
Lydeffektniveau dB(A) 4)91
Lydtryksniveau dB(A) 4)80
Maks. luftgennemstrømning m³/h 5)1.175
Maks. lufthastighed m/s84
Anbefalet batteriAR 3.000, AR 3.000 L
Vibrationer højre m/s² 6)0,7
Vægt kg3,2
1) Driftstider er vejledende og afhænger af reelt brug. 
2) Driftstider er omtrentlige og kan variere afhængigt af applikationen 
3) Kombination af lufthastighed og luftgennemstrømning 
4) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A) 
5) uden blåserør/mundstykke 
6) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s² 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket