Stihl Batteri Løvblæsere | Støjfri og miljøvenlig | Se vores udvalg height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Batteri Løvblæsere

Viser alle 9 resultater

Batteridrevne Løvblæsere

Er du på udkig efter en støjfri, batteridreven og kvalitetssikret løvblæser med ingen emission? Hos Jongshøj Maskiner tilbyder vi et nøje udvalgt sortiment af Stihl Batteri Løvblæsere. Disse kan effektivt hjælpe dig, når efterårets løvfald skal fjernes. Maskinerne er alle i topkvalitet, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig i forbindelse med valg af den helt rigtige løvblæser. Så er du garanteret en effektiv og tilfredsstillende løsning.

Løvblæsere fra Stihl

Stihl Batteri Løvblæsere er det helt rigtige valg, når efterårets farver har lagt sig. Et blæseaggregat er den rette hjælper, når nedfaldne blade eller resterne fra plæneklipperen og andre haverester hurtigt og enkelt skal fjernes. De nye Akku-blæseaggregater BGA fra STIHL, scorer højt på listen, pga. sin støjsvage egenskaber. Desuden scorer de også højt på manglende ledninger og manglende udstødningsgasser.

Denne Stihl løvblæser med batteri er perfekt til gården og haven – men også i parker og offentlige anlæg. Fritidsbrugere og professionelle-brugere vil alle blive lige imponeret af fordelene ved denne nye Powerpakke.

Stihl er et af landets førende brands – og ikke uden grund. De leverer altid højt på kvalitet og ydeevne. Derudover går de forrest på miljøfronten uden at gå på kompromis med netop effektivitet og brugervenlighed. Hvis du er på udkig efter en kompromisløs, kraftfuld og bæredygtig løvblæser, så er du landet det helt rigtige sted.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for batteri løvblæsere eller andre maskiner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores udvalg af løvblæsere. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket