Løvblæser på Batteri | Batteridrevne løvblæsere | se udvalget her height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Løvblæsere

Løvblæsere hos Jongshøj Maskiner

Er du på udkig efter en støjfri og kvalitetssikret løvblæser med ingen emission? Hos Jongshøj Maskiner tilbyder vi et nøje udvalgt sortiment af løvblæsere på batteri, som effektivt kan hjælpe dig, når efterårets løvfald skal fjernes. Maskinerne er alle i topkvalitet, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig i forbindelse med valg af den helt rigtige løvblæser – så er du garanteret en effektiv og tilfredsstillende løsning.

Fjerner efterårets løvfald og snavset i dit skur

Når du handler hos os, er du garanteret markedets bedste modeller, der præsterer de bedste resultater. I vores sortiment af løvblæsere kan du finde:

Når effektivitet og alsidighed går hånd i hånd

Alle løvblæserne i vores sortiment er yderst brugervenlige, og ergonomien er upåklagelig. Det gør disse løvblæsere velegnede til brug på mere omfattende arealer, hvor der skal fjernes løvfald fra græsplænen, indkørslen eller lignende, ligesom de typisk bruges til rengøring af skure, lader eller andre maskiner. Enkelte modeller i vores sortiment kan endvidere omdannes til løvsugere, der gør dem i stand til at suge løvet op, findele det og samle det i en pose. Batterierne til fx Stihl løvblæsere er kompatible med andre af deres maskiner. Det gælder også med Husqvarna. Det er ikke kun alsidigt og praktisk – du kan også spare mange penge.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for løvblæsere eller andre maskiner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores udvalg af løvblæsere. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket