Generator fra Honda | Se vores udvalg her | Jongshøj Maskiner

Generator

Viser alle 8 resultater

Generator

Her på siden finder du vores udvalg af generator. Vi har et bredt udvalg af dem til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør have- og belægningsarbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet, og bygget til at kunne klare tunge opgaver.

Vores generatorer er alle af det førende brand Honda, som leverer solide og ordentlige maskiner. Der bliver ikke gået på kompromis med kraft og effektivitet. Vi forhandler kun den bedste kvalitet. Maskinerne kommer med en yderst kraftfuld og stærk motor, som er med til at sikre en lang driftstid.

Bekvem og håndterbar

Generatorer er særdeles effektive på steder eller områder, hvor strøm ikke er lettilgængeligt. Det gør maskinen yderst brugbar og bekvem, da den kan være din vej til en hyggelig aften med nogle venner, eller når du skal bruge en el-sav langt væk fra en stikkontakt.

Disse Honda generatorer kommer i et kompakt design, som gør dem nette at transportere, opbevare og håndtere. De er lavet med henblik på at skabe en bekvem maskine, som ikke går på kompromis med effektivitet og styrke.

Vi har generatorer, som bruger jævnstrøm, og vi har generatorer, som bruger vekselstrøm. Det vil sige, at vi har maskiner til enhver smag.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for generatorer eller andre maskiner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilot

Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket