Komposter | Kompostkværn fra Stihl | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Komposter

Viser alle 3 resultater

Find den rigtige komposter

Her på siden finder du vores udvalg af komposter. Vi har et bredt udvalg af forskellige kompostbeholdere til forskellige behov. Samtlige af vores kompostbeholdere er af høj kvalitet, så det gør din hverdag nemmere.

Kompostbeholdere sørger for optimale forhold for god kompost, hvilket gavner både dig og naturen. Komposter er den hurtigste vej til miljørigtig genanvendelighed, så du kan gå i seng med ro i sindet.

Kompostbeholdere fra Stihl

Vores kompostbeholdere er fra ét af landets førende brands i branchen, nemlig STIHL. STIHL er kendt for at lave holdbare og solide maskiner og produkter. De går ikke på kompromis med kvalitet og effektivitet, og det samme gør sig gældende med disse komposter. Vores udvalg byder på kompostkværn til forskellige behov. Alle vores maskiner er dog store og stærke, og de kommer med en sådan kraft, at de kan knuse grene og kviste. Derudover har vores største komposter GH 370 S ikke brug for strømtilslutning, hvilket gør den særdeles alsidig at arbejde med. Hvis du ønsker en kraftfuld og effektiv komposter, så er du landet på den helt rigtige side. Lad os hjælpe dig.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for komposter eller andre maskiner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket