Skæremaskiner og kapsave | Husqvarna og Stihl skæremaskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kapsave / Skæremaskiner

Kapsave og skæremaskiner

Her på siden finder du vores udvalg af skæremaskiner og kapsave. Vi har et bredt udvalg af kapsave til forskellige behov. Hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør havearbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet og bygget til at kunne klare tunge opgaver.

Står du og mangler en maskine, der kan skærer dine havefliser eller andre hårde materialer over? Så er vores kapsave ideelle for dig. Vi har til alle behov – uanset om det er til privat eller professionel brug, tør eller våd afskæring, kortvarigt eller langvarigt arbejde.

Kapsave fra Husqvarna og STIHL

Vi forhandler skæremaskiner fra både Husqvarna og STIHL

I Husqvarnas sortiment af skæremaskiner og kapsave har vi den populære K 770 kapsav, som er enormt nem at betjene, uden at den går på kompromis med varighed, effektivitet og kvalitet. Den er både god til den nye og den erfarne bruger.
I den højere prisklasse i Husqvarnas sortiment har vi fx K 4000 kapsav, som er en mere robust sav. Den er perfekt til de lidt større opgaver, og den nedlægger alt på sin vej.

I STIHLs sortiment har vi i hobby-enden TSA 230, som er en batterisav. Den er kompakt, støjsvag, miljøvenlig og yderst effektiv. Perfekt til de almindelige opgaver.
I modsatte ende af STIHLs sortiment har vi TS 800, som er yderst populær hos os. Den egner sig især til bygge- og anlægsbranchen, da den opfylder dens høje krav. Derudover er den konstrueret meden miljøvenlig motor.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for kapsave m.m., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål – uanset om det er til hobby eller professionel brug.
Du er også altid velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør.
Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket