Redskabsbærer | Se vores udvalg af Timan redskabsbærer height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Redskabsbærer

Viser alle 2 resultater

Redskabsbærer fra Timan

Her på siden finder du vores udvalg af Timan redskabsbærer, som egner sig til professionelt brug. Disse redskabsbærere er anderledes fra resten af vores produktsortiment – og lige netop med disse redskabsbærere tilbyder vi noget helt specielt!

Vil du have en demonstration?

Med disse redskabsbærer tilbyder vi at køre ud til jeres virksomhed og lave en demonstration af maskinen samt forskellige redskaber hertil. Denne service muliggør, at vi også ude til demoen kan forklare og vise jer alle de forskellige egenskaber og kvaliteter, som disse maskiner har. På den måde kan I også selv opleve maskinen på egen hånd. Hele forløbet vil altså blive gjort sådan, så I er så trygge som overhovedet muligt! Dét er vores ypperste opgave.

Timan Tool-Trac 5740

Den ene af de to redskabsbærere fra Timen er denne Timan Tool-Trac 5740. Denne maskine var en helt ny udvikling af disse maskiner, da denne redskabsbærer er bygget med en løftearm. Denne løftearm er altså med til at gøre maskinen enormt alsidig, da du dermed kan bruge redskaber, som skal løftes. For eksempel kunne det være en skovl, som du kan opsamle grus med, hvorefter du løfter det over i en container. Derudover kan du også koble et redskab bagpå maskinen, hvorfor du f.eks. først kan skovle sne væk med en skovl eller v-plov, og derefter kan du salte vejen med en saltspreder. Alt dette kan ske på én og samme køretur, hvormed du sparer enormt meget tid.

Timan 3330

Vores anden redskabsbærer ud af to mulige fra Timan er Timan 3330. Denne maskine er deres nyeste redskabsbærer, som har erstattet deres gamle Timan 3400. Timan 3330 er en miljøvenlig maskine, da den har mange miljøtiltag såsom f.eks. reduceret brændstofniveau. Derudover er den yderst komfortabel med enormt god ergonomi. Til maskinen kan du koble alle mulige forskellige redskab på. Disse redskaber kan nemt og enkelt skiftes på få minutter, så din arbejdsdag sker uden afbrydelser og så effektivt som muligt.

Kontakt os endelig!

Vi vil med glæde fortælle dig meget mere om disse enormt spændende og nye maskiner i vores sortiment. Du kan kontakte os på enten telefon: 58 54 72 76 eller mail: info@jongshoej-maskiner.dk, og ellers så er du altid velkommen i vores butik Slagelse på Stillingevej 46.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket