Saltspredere | Saltspredere fra bl.a. Bellon og RAUCH | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Saltspreder

Viser alle 4 resultater

Saltspreder

Her på siden finder du vores udvalg saltspredere i høj kvalitet. Vi har et bredt udvalg af forskellige saltspredere til forskellige behov. Det vil sige, at uanset om du er på udkig efter en saltspreder til større eller mindre opgaver, så vil det være muligt at finde en brugbar maskine her.

Saltspredere i høj kvalitet

Vi tilbyder saltspredere fra brands såsom Husqvarna, Ballon, Rondini og Rauch. Vi har saltspredere til alle behov. Vi har både de små hobby-saltspredere til privat forbrug såsom Husqvarna Spreder 30, men vi har også til det større behov og forbrug, hvor mere kapacitet er krævet: Rondini SPT 100 Saltspreder. Desuden har vi også saltspredere, som kan kobles til en havetraktor, men vi har også saltspredere, der kan skubbes med håndkraft såsom RAUCH K51 Saltspreder. Denne førnævnte K51 saltspreder er yderst alsidig og handy, da den både kan sættes på en havetraktor, men også skubbes. Omend det er en Husqvarna saltspreder eller en Ballon saltspreder, så kommer de som altid med høj kvalitet og ydeevne, så din oplevelse bliver mere end tilfredsstillende. Hvis du ønsker en saltspreder – uanset behov -, så er du landet det helt rigtige sted. Lad os hjælpe dig.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for saltspredere mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket