Rengøringsmaskiner fra bl.a. Husqvarna | Effektiv rengøring | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rengøringsmaskiner

Rengøringsmaskiner

Her på siden finder du vores store udvalg af rengøringsmaskiner. Vi har et bredt udvalg af forskellige maskiner til forskellige behov. Vores rengøringsmaskiner skal være med til at gøre dit rengøringsarbejde langt nemmere, og derfor forhandler vi udelukkende maskiner i høj kvalitet, som vi kan stå inde for.

Førende brands inden for rengøringsmaskiner

Vi forhandler diverse rengøringsmaskiner fra nogle af landets førende og største brands, blandt andet Husqvarna og STIHL. Disse to brands sikrer altid høj kvalitet, effektivitet og pålidelighed. Man kan være sikker på at få en Husqvarna højtryksrenser eller STIHL støvsuger, som får arbejdet gjort. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kommer hjem med den rigtige rengøringsmaskine, som passer til dine behov.

Rengøringsmaskiner og tilbehør

Vi tilbyder også diverse tilbehør til rengøringsmaskiner. Med de forskellige tilbehør kan din maskine opnå en alsidighed, der gør din hverdag bekvem. For eksempel kan du tilkøbe terrasserensere og andre overfladerensere, som kan tilkobles vores højtryksrensere.

Vores store udvalg gør, at der er en rengøringsmaskine til ethvert behov. Hvis du ønsker mere tid til andre interesser, omend det så hedder en effektiv højtryksrenser eller en effektiv støvsuger, så er du landet det helt rette sted. Bestil i dag, og få tid til mere.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for rengøringsmaskiner mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket