Tohjulede traktorer | Se vores udvalg | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tohjulede Traktorer

Tohjulede traktorer til snerydning og havearbejde

Her på siden finder du vores store udvalg af tohjulede traktorer. Vi har et bredt udvalg af forskellige traktorer til forskellige behov. Her er tohjulede traktorer til henholdsvis havearbejde og snerydning, og fælles for maskinerne er, at de er i høj kvalitet.

Kvalitetsbevidste brands

Vi forhandler både Vari og Ferrari traktorer, som begge kommer med yderst høj kvalitet, pålidelighed og ydeevne. Disse tohjulede traktorer fra Ferrari er særdeles brugervenlige, idet de kan fås med et stort udvalg af forskellige redskaber, som gør maskinen alsidig i alle afskygninger. Maskinen er bekvem at arbejde med og kan bruges i alle sæsoner med blot en udskiftning af redskabet. Vores Vari-maskine er perfekt til græsafklipning på større arealer, mens vores Ferrari-maskiner er perfekte til snerydning.

Perfekt til græsafklipning eller snerydning

Traktorernes kraftige, men dog kompakte motorer gør maskinerne yderst effektive, hvorfor arbejdet bliver mere overskueligt og hurtigere gennemført. Hvis du ønsker en nemmere græsafklipning eller snerydning, så er du landet det rette sted. Vi står til enhver tid klar til at rådgive og vejlede dig mod den ideelle tohjulede traktor for dig.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for tohjulede traktorer, almindelige traktorer mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket