Vandpumper | Honda vandpumper | Jongshøj Maskiner

Vandpumper

Viser alle 9 resultater

Vandpumper

Her på siden finder du vores udvalg af vandpumper. Vi har et bredt udvalg af dem til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør have- og belægningsarbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet, og bygget til at kunne klare tunge opgaver.

Honda vandpumpe

Vi tilbyder vandpumper fra én af de mest førende brands på markedet, nemlig Honda. Honda vandpumper er bygget på en af de mest kraftfulde og stærke benzinmotorer, som sikrer effektivitet og holdbarhed. Desuden vil en Honda varmepumpe med en sådan benzinmotor være sikret mod overophedning, da motoren er konstrueret med luftkøling, hvilken gør den særdeles praktisk og anvendelig. Med maskinens kompakte og robuste design, er den yderst modstandsdygtig mod småsten og andre hårde genstande.

Stort udvalg

Vores store udvalg af varmepumper gør, at der er en varmepumpe til enhver smag. Du kan få både små og store vandpumper, men som alle er kraftfulde og effektive. Når du vælger model, kan det være vigtigt at kigge på dit behov. For en privatperson er det måske mere komfortabelt og vigtigere med en mindre og mere lethåndterbar varmepumpe såsom denne Honda WB20, mens det for et erhverv muligvis er bedre med en større og kraftigere varmepumpe såsom denne Honda WT40. Omend du ønsker en stor eller lille varmepumpe, så er du landet det rette sted.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for vandpumper, eller andre maskiner på vores webshop, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilot

Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket