Fjernstyret redskabsbærer | Se vores udvalg fra Timan | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fjernstyret Redskabsbærer

Viser alle 2 resultater

Fjernstyret redskabsbærer fra Timan

Her på siden finder du vores udvalg af Timan fjernstyret redskabsbærer, som egner sig til professionelt brug. Disse redskabsbærere er anderledes fra resten af vores produktsortiment – og lige netop med disse redskabsbærere tilbyder vi noget helt unikt!

Vil du have en demonstration af Timan?

Med disse fjernstyrede redskabsbærer fra Timan tilbyder vi faktisk at køre ud til jeres virksomhed og lave en demonstration af maskinen samt de forskellige redskaber, som hører sig hertil. Dette unikke tilbud gør det muligt for os at forklare og vise jer alle de forskellige egenskaber og kvaliteter, som disse maskiner har. På den måde kan I også selv opleve maskinen på egen hånd. Hele forløbet vil altså blive gjort sådan, så I er så trygge som overhovedet muligt! Dét er vores ypperste opgave.

Timan RC-1000

Denne fjernstyret redskabsbærer Timan RC-1000 er en yderst kraftfuld og kvalitetsrig maskine. Den vil spare dig og dit personale for enormt mange kræfter og arbejdsskader, da den kan køre på skråninger på op til 50 grader. Du kan blot stå på afstand og styre hele maskinen med en enkel fjernbetjening. På den måde har du altså fuld kontrol over en ellers udfordrende situation. Du kan nemt og enkelt skifte redskabet ud, hvorfor maskinen egner sig perfekt til alle sæsoner og slags vejr.

Timan RC-751

Timan RC-751 er en fænomenal buskrydder. Tit kan det være vanskeligt at bruge en manuel buskrydder på trængte og store områder. Med denne maskine bliver det meget nemmere – den kan ligesom den anden arbejde på skråninger på op til 50 grader. Derudover er det en forholdsvis lav maskine, hvorfor den nemt kan arbejde på svært tilgængelige steder såsom solcelleanlæg. Den har en stor klippebrede, så selv rigtig store områder kan færdiggøres på meget kortere tid, hvorfor der er penge at hente i en sådan maskine.

Få rådgivning hos os!

Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig – og især i disse enormt spændende maskiner. Vi vil selvfølgelig svare på hvad end spørgsmål, du kunne have – uanset hvad det drejer sig om, så er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail: info@jongshoej-maskiner.dk eller telefon: 58 54 72 76. Derudover er du også enormt velkommen i vores butik til en snak eller en fremvisning. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket