Timan | Professionelle redskabsmaskiner fra Timan height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Timan

Viser 1–30 af 38 resultater

Timan – international virksomhed

Timan startede tilbage i 2003 i en lille garage, da medstifteren stod og manglede en maskine til at udføre et stykke arbejde. Den maskine, han manglede, var slet ikke på markedet. Så må man jo lave den selv – og det gjorde han så, sammen med sine to brødre. Maskinen, han byggede, kunne klippe græs og læsse flis samtidig – vi kender den i dag som Tool-Trac.

Med tiden er sortimentet og teknologien udvidet og udviklet, men kvaliteten har aldrig været til at tage fejl af. Der var skabt en professionel maskine, som ikke før havde været eksisterende. Timan-brødrene havde skabt noget banebrydende. I dag strækker Timan sig over mere end 20 lande i verden, hvorfor man i sandhed kan kalde det for en international virksomhed. 

Unikke maskiner fra Timan

I dag består deres produktsortiment af flere forskellige redskabsbærer heriblandt den førnævnte Tool-Trac – som er blevet til Timen 5740, Timan 3400 og den nyeste Timan 3300. Derudover har de ligeledes udviklet en fjernstyret redskabsbærer RC-1000, en fjernstyret buskrydder RC-751 og en combispreder CS200 til traktor.

Desuden har de udviklet utallige redskaber til disse redskabsbærere, hvorfor maskinerne opnår en enorm fleksibilitet og alsidighed. Ved at udskifte disse redskaber, kan maskinen bruges i alle årets sæsoner uanset behov og udfordring. 

Patenteret feje- og sugeanlæg

Timan udvikler det populære feje-/sugeanlæg, som de senere hen tager patent på. Dette anlæg er konstrueret med henblik på at efterligne tornadoeffekten, hvorfor man på den måde kan opsamle mest mulig materiale.

Det kendes i dag som den mest effektive og kraftfulde metode, og det viser noget om Timans innovative tilgang til arbejdet. Man kan altid være sikker på at få topklasse kvalitet og innovativt design, når man handler med dette brand. 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket