Honda Fræsere | Find den perfekte maskine | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Honda Fræsere

Viser alle 2 resultater

Honda Fræsere

Her finder du vores udvalg af Honda fræsere.

Brugervenlige modeller til glæde for alle

Modellerne fra Honda er endvidere yderst brugervenlige, og flere af modellerne kommer med en række fordelagtige detaljer og designløsninger – f.eks. gennemsigtige benzintanke. Derudover er det muligt at tilkøbe en masse ekstra tilbehør, som er kompatibelt med mange af vores fræsere. Det tæller alt fra mosrive og ukrudtsrensere til kant- og vertikalskærere. På den måde får du med vores fræsere altid en alsidig og praktisk maskine i høj kvalitet – og til konkurrencedygtige priser. Alle vores fræsere er fremragende i brug, og vores sortiment henvender sig til brug i nytte- og kolonihaver, blomsterbede samt i parker med alle former for jord.

Ring og hør nærmere om vores fræsere

Har du spørgsmål til vores udvalg af fræsere samt brugen af disse, er du velkommen til at ringe på telefon 58 54 72 76, ligesom du kan sende en e-mail til info@jongshoej-maskiner.dk. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig, hvis du ønsker kyndig vejledning omkring valg af model samt optimal brug. Vi ser frem til at hjælpe dig via telefon eller i vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket