| Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen - Stort udvalg height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Milwaukee M18 System

Viser alle 15 resultater

 

Milwaukee M18 System

Her på siden finder du vores udvalg af håndværktøj fra Milwaukee M18 System. Vi har et bredt udvalg af forskellige systemer til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør arbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet, og bygget til at kunne klare udfordrende opgaver.

Vores håndværtøj systemer er yderst smarte og alsidige, da du kan bruge samme batteri i flere maskiner. Det vil sige, at du kan gå fra en skruemaskine til en fedtsprøjte med samme batteri.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for håndværktøj mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket