Husqvarna Batterimaskiner | Komfort og ansvarlig ydeevne | Køb her height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Batterimaskiner

Drift og ladetider Husqvarna

Batteridrevne maskiner fra Husqvarna

Leder du efter en miljøvenlig og støjfri maskine, som kan bruges til arbejde i haven? Hos Jongshøj Maskiner finder du et velassorteret og bredt udvalg af Husqvarna batterimaskiner, som giver dig mulighed for at udføre små som store haveopgaver hurtigt og effektivt. Vi har nøje udvalgt produkterne i vores sortiment, så vi altid kan tilbyde vores kunder tidssvarende og effektive maskiner. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig naturligvis gerne med at finde den helt rette løsning – så du kommer hjem med en batterimaskine, du kan nyde gavn af i mange år fremover.

Batteriets fordele

Husqvarna batterimaskiner er alle baseret på samme system. Derudover har de udviklet både batterier, rygsække, opladere m.m., baseret på netop samme system for din brugervenlighed. Det vil sige, at du kan bruge et og samme batteri til alle dine Husqvarna batterimaskiner. Derudover vil en batterimaskine også veje og støje væsentligt mindre en f.eks. benzinmaskiner, så hvis du vægter din egen komfort højt, så er en sådan maskine helt ideel for dig.

Ydermere undgår du alt besværet med ledninger og miljøforurenende benzin. Med en batterimaskine skal du blot bruge en opladning mellem dit arbejde. Maskinernes høje batteridriftstid sikrer dig et arbejde uden afbrydelser, så du gnidningsfrit og ubesværet kan være effektiv i dit havearbejde.

For dit vedkommende vil det ligeledes være en økonomisk investering, idet et batteri og en lader kan holde i lang tid, hvorimod benzin opbruges og derefter skal erstattes med nyt.

Et bredt udvalg

I denne kategori finder du et bredt og stort udvalg af alverdens batterimaskiner. Du kan både finde plæneklippere, kædesave, løvblæsere, hækkeklippere, trimmere og buskryddere. Derudover har vi også et stort udvalg af batterier og ladere, samt tilbehør til maskinerne, som skal optimere din komfort og bekvemthed.

Ring i dag – vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed

Ønsker du at modtage professionel rådgivning i dit valg af batteriplæneklipper, batterikædesav eller anden batterimaskine, så du er sikker på at finde en løsning, der imødekommer alle dine behov? Vi har lang erfaring med at finde de rette produkter til specifikke arbejdsopgaver. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller e-mail info@jongshoej-maskiner.dk.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket