Stihl Batterimaskiner - Det optimale valg for den kræsne have ejer

Stihl Batterimaskiner

Stihl batterimaskiner med Lithium-Ion batterier, er det optimale valg for den kræsne have ejer, der ikke ønsker at gå på kompromis med ydeevne, kvalitet og ergonomi.

Stihl AI System kategorien er til have ejeren med den mindre have, hvor opgaver er små og hurtigt udført.

Stihl AK System kategorien er til den mellemstore have eller mindre landejendom, opgaver er af større karakter og kræver længere tid.

Stihl AP System (P for professionel) er som navnet antyder til den professionelle bruger eller have ejeren, der blot ønsker det bedste af det bedste.

Uanset hvilken serie i Sthil’s Lithium-Ion batteriserie du vælger, får du maskiner i høj kvalitet med, en uovertruffen ydeevne, god ergonomi. Tillige er de utroligt støjsvage og må stort set alle, benyttes uden brug af høreværn.

Stihl Lithium-Ion batterimaskiner dækker alle opgaver i haven, så hvad enten du skal klippe hæk, slå græs, blæse løvfaldet væk eller save brænde, ja så er der en maskine til det hele.

Alle batterimaskinerne i AK og AP serien, kan benytte samme type batteri: AP100, AP200, AP300 samt opladerne AL101, AL300 og AL500.

Vores trustpilot

Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket