Støvsuger og tilbehør | Køb nu | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Støvsuger og tilbehør

Viser alle 8 resultater

STØVSUGERE OG TILBEHØR

Her på siden finder du vores store udvalg af støvsugere og tilbehør. Vi har et bredt udvalg af forskellige maskiner til forskellige behov. Vores støvsugere er af højeste kvalitet og kommer med mange fikse funktioner. Mange af støvsugerne kan blandt andet både støvsuge vådt og tørt, hvilket giver dem en enorm alsidighed.

Vi forhandler førende brands

Vi forhandler diverse støvsugere fra nogle af landets førende og største brands, blandt andet Husqvarna og STIHL. Disse to brands sikrer altid høj kvalitet, effektivitet og pålidelighed. Man kan være sikker på at få en Husqvarna støvsuger eller STIHL støvsuger, som får arbejdet gjort. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kommer hjem med den rigtige maskine eller det rigtige tilbehør, som opfylder dine behov.

Vi tilbyder også diverse tilbehør til rengøringsmaskiner. Med de forskellige tilbehør kan din maskine opnå en alsidighed, der gør din hverdag bekvem. For eksempel kan du tilkøbe terrasserensere og andre overfladerensere, som kan tilkobles vores højtryksrensere.

Vores store udvalg gør, at der er en støvsuger til mange behov. Hvis du søger en Husqvarna eller STIHL støvsuger og tilbehør, så er du landet det rette sted.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for støvsugere og tilbehør mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket