Husqvarna højtryksrenser | Kvalitet og design | Køb dem nu height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna højtryksrenser

Viser alle 5 resultater

Højtryksrensere fra Husqvarna

Her på siden finder du vores store udvalg af Husqvarna højtryksrensere. Vi har et bredt udvalg af maskiner fra Husqvarna, der alle sammen lever op til vores krav om høj kvalitet. De maskiner vi sælger, skal nemlig have en grad af kvalitet, som gør arbejdet både sjovere og mere skånsomt.

Brugervenlig og effektiv højtryksrenser

Vores højtryksrensere har al den kvalitet og intuitive betjening, du forventer af Husqvarna. Opnå et friskere look til køretøjer, havemøbler, vægge, stensætninger eller terrasse – Husqvarna højtryksrenseren er klar til at gå i gang med næsten alle udendørs områder, hvor snavs og støv samler sig. På grund af det ergonomiske design, kan du fortsætte i lange perioder uden at køre træt. På den måde får du arbejdet overstået både hurtigt og effektivt.

Vi tilbyder også diverse tilbehør til rengøringsmaskiner. Med de forskellige tilbehør kan din maskine opnå en alsidighed, der gør din hverdag bekvem. For eksempel kan du tilkøbe terrasserensere og andre overfladerensere, som kan tilkobles vores højtryksrensere.

Den rette maskine til dine behov

Vores store udvalg gør, at der er en højtryksrenser til ethvert behov. Vi tilbyder højtryksrensere til både de små og store behov uden at gå på kompromis med effektivitet og kvalitet. Alle vores højtryksrensere er yderst kompakte i designet, hvilket gør dem smarte og fikse. Hvis du ønsker mere tid til andre interesser, så er du landet det helt rette sted. Bestil din højtryksrenser i dag, og få tid til mere.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for højtryksrensere mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket