Husqvarna Automower Reservedele | Danmarks største udvalg | Se mere height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Automower Reservedele

Reservedele til Husqvarna Automower

Hos Jongshøj Maskiner finder du Danmarks største udvalg inden for Husqvarna Automower reservedele. Vi har både reservedele til 315, 420 og 310.

Hvor finder jeg årgangen på min Automower?

På Husqvarna Automower® modeller finder du det under displayklappen. De første tal i serienummeret angiver modelår for din robotplæneklipper. For eksempel hvis serienummeret begynder med 18, er er robotplæneklipperen fremstillet i år 2018.

Tips: Skriv artikelnummeret i søgeruden for nemmere at finde din reservedel.

Ring i dag – vi finder reservedelen

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for robotplæneklipper og de dertilhørende reservedele, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores udvalg af robotplæneklippere. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket